payner_tv Публикувано на Април 16 Report Share Публикувано на Април 16 Да започнем клуба с една любимка на форума и няколко нейни класики: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Поздрав за всички с Много си велик! Мързи ме да опитам да се науча да поставям линк :))) Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Че истинска е само любовта, преминала през огън и вода... Тази песен е още по-хубава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Как пропускате мазните баници Щоом навъънка паадне тихо мракаа - Иии, разбира се Ориент Експрес - 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 За мен La piovra е любимата ми нейна песен, още Много се велик, Хищна хиена разбира се, харесвам Жената паяк, Кеф ми е, Жена в окови. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Всичките. Но най-вече 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 32 минути, Lelqtian каза: Всичките. Но най-вече 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 На мен любимата ми е Хищна Хиена, но ще пусна една друга. Грешно чут текст "Жоро с мене беше, без гащи той стоеше, в любов ми се кълнеше" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Другото най-вече. Специален поздрав за @Cally-Pressyfan' 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари