Mr. Greshen Публикувано на Април 17 Report Share Публикувано на Април 17 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 музика: Даниел Ганев текст: Теди Александрова аранжимент: Даниел Ганев режисьор: Николай Скерлев сценарист: Николай Скерлев оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Тъпо и изтъркано. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ще гърми по дискотеките! Теда в послендо време се беше поотплеснала и слагаше по-малко чалга в песните си, но тук нещата са балансирани. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Поредната циганска мазнотия на Илиян и Теда Александрова. Гнус ме е от такива песни, но мангалите ще го въртят здраво. 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не е крайно зле, но се съмнявам, че ще я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не знам как да реагирам на песента. Аз дори не мога за захапя какво по дяволите Теди пее. 🤡 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 час, Gadinata каза: Ще гърми по дискотеките! Теда в послендо време се беше поотплеснала и слагаше по-малко чалга в песните си, но тук нещата са балансирани. Братле, задължително се включи в следващият видео проект на Теда и позирай така както си се публикувал в подписа. Отива ти 🤩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Горкият Борис Дали! Изглежда адски не на място, да не кажа нелепо, в цялата картинка. Песента е страшен бълвоч и не мисля, че бих си я пуснал пак. Това, че са събрали една камара популярни DJ-и в клипа, може би с цел да ги въртят в последствие, едва ли ще спаси проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Много яка, време беше и за една такава песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ужасна еднодневка, очаквах нещо малко по-добро. Песента не се различава от предните на Теди, освен автора на музиката и как става една и съща песен вече толкова години...... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Топ треш, харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не знам какво да кажа. Първо, като почна: Адска селяния. След средата: Почвам да мисля за твърд алкохол. 👿 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Най-тъпата песен последно време. Време им е да се пенсионират и тримата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не харесвам Теди Александрова, но тази песен ми допада много Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Теди и Илиян са ми много изтъркани, Борето както писаха не ми е на мястото си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тотален хит, това ще гърми яко! Най-накрая Теди с песен от Ганев. Дано изкара и още нещо от него за лятото и да мачка, че напоследък дръпна малко назад. Борето е излишен в песента. 😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тя цялата песен е излишна. Стораро и той с поредния си микс кючеци, Александра гледам днес ще пуска мазно, Мира редовно пуска мазно...тая си е ломска мангасарка, нормално е... кво да и се учудвам... Радвам се, че почти не слушам тоя жанр вече с изключение на 2-3 песни, направо ме е срам, че някога съм бил фен на тая музика и наистина лека полека и ставам противник. Жива цигания , т'ва е мазно, долно, тъпо, изтъркано как не са възпяли геврека или влака... Борката сам си пикае на кариерата и чудесните песни, които направи преди време, макар, че от 3 години пее една и съща песен за меркантилните златотърсачки, то поне в началото имаше свястни песни. Тая ломска съборетина никога не е имала такива. Илиян усет не за хит ами усет и за каквото и да било изобщо няма, с тупалката от 2009-та ще си умре, песните с Алисия бяха сполучливи заради самата Алисия, която поне не прави маанета. Срам и позор стана целия жанр. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ганев да се ориентира към аранжименти като "Без чувства" и "Не сме приключили" стига с тия цигании... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Е как се пише песен за ломската мангарска, която не е цигания? Нормално, в реда на нещата си е... да ходи в диапазон предлагам... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ужас. С такива песни няма прогрес - нито при нея, нито за поп-фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не я бях слушала и сега направих грешката да си я пусна... не я изтърпях да я чуя цялата. Вече сме го слушали това от Теда, пълна простотия и какафония. Не съм и очаквала друго ... Иначе и аз не се съмнявам, че ще гърми по дискотеките .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 8 часа , Stela каза: Не я бях слушала и сега направих грешката да си я пусна... не я изтърпях да я чуя цялата. Вече сме го слушали това от Теда, пълна простотия и какафония. Не съм и очаквала друго ... Иначе и аз не се съмнявам, че ще гърми по дискотеките .... В стил Шефката е и ще върви, сега това се търси. Но сте доста критични към Теди, тя кючеци почти не е имала в кариерата си! Само Кис ми бейби, който беше класи над тая помия! За капак на всичко противния Илиян. Дано да се върне към своя стил тя. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 час , asylum каза: В стил Шефката е и ще върви, сега това се търси. Но сте доста критични към Теди, тя кючеци почти не е имала в кариерата си! Само Кис ми бейби, който беше класи над тая помия! За капак на всичко противния Илиян. Дано да се върне към своя стил тя. Не ми харесва Теда изобщо. Противна ми е, еднаква ми е и безлична. Едни и същи пози, текстове, нахакано поведение и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 минути, Stela каза: Не ми харесва Теда изобщо. Противна ми е, еднаква ми е и безлична. Едни и същи пози, текстове, нахакано поведение и това е. Те всичките са еднакви. Просто една ни кефи, друга - не Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.