Stela Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 минути, asylum каза: Те всичките са еднакви. Просто една ни кефи, друга - не Ами мен почти никоя нейна не ме кефи. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
altera Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Песента е добра типично в неин стил, но като всичките й след време ще залезе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 1 час, Stela каза: Ами мен почти никоя нейна не ме кефи. 😁 На мен ми стана досадна напоследък. Преди й бях сигурно най-големият фен, хаха. Но тая песен е дъното, не й отива. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 От 17.04.2019 г. от 18:20, iraklis каза: Братле, задължително се включи в следващият видео проект на Теда и позирай така както си се публикувал в подписа. Отива ти 🤩 Това е MC Stojan, не съм аз. Но колкото би било хубаво, толкова и е невъзможно да имат дует. Междувременно Теда е #2 в Trend-а! Пръска си песента по дискотеките както и очаквах! Ориентирана е към нощните заведения предимно, може би затова не ви харесва. За разбирачите, та какво му остана на жанра освен дискотеките? Нима някъде на обществени места пускат поп-фолк преди 12? Отделно пайнерките се изхранват с пари от участия, Димитров пръста не си мърда за тях, нормално да са фокусирани предимно към дискотеките. Разбира се, не трябва да се правят само дискотечни парчета, златната среда е най-добра, но най-ротирана чалгата е единствено в клубовете след 12, което е неоспорим факт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Страшна простотия, не знам Борката какво прави тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ето на това му се вика гадна, ама много гадна песен, жалко за Борис, другите двама са обичайните заподозрени, заради които Пайнерските концерти смърдят на кебапчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.