чушка. Публикувано на Април 17 Report Share Публикувано на Април 17 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Много ми хареса! Дано стане голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Пхахаха, къв е тоя чалгарски текст?🤣🤣🤣🤣🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Нещо не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Странна песен, по-скоро не ми харесва. Криско миналата година по това време се мислеше за НЕзаменим, една година по–късно...... 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Леле, до преди припева си мислех, че Криско пунтира Папи Ханс. Че е направил пародия на "Твой съм" и всъщност в текста ще пее на мъжа си любовник, наричайки го "незаменим", изобличавайки Папи. А то това се оказа истинска песен на Криско. WTF? Много е лигава. Напоследък положението при него е "До 2 години се връщам обратно в Габрово да бачкам в Lafka." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Опитал се е да направи нещо раздвижено и денс, но не ми харесва. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Чужди усмивки номер 10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не е лоша песента, на мен ми хареса. Различна е като за Криско в сравнение с последните неща, които пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Какво общо има с песена на Тото? Айде стига с тия усмивки вече, сакън някой да не пее за раздяла (тема, дъвкана в поп-фолка 30 години преди появата на Скандау) или да не направи клип с нощна разходка (по същия начин Тото значи е крал от Ванеса - "Тест за самота"?). Песента е различна за Криско, но това е готино - нека експериментира, може да си го позволи. Леко напомня тази на ония противния Пепа Транс, ама Криско не е до там бездарен. Поне в рецитирането го бива, Пепа и там не го бива. Всъщност е изцяло бездарен. Харесва ми на мен и идеята , и като цяло песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Визията е 1:1 със Азис в "Ледена кралица". Криско явно иска пак да участва в "Капките", или в леглото на някой чичо-спонсор. Песента е по-тъпа от самия него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Уж текста да е по добър от предишните му проекти, но нещо песента не ми харесва на 1-во слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Става! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Приятна е. Става за фон. Чакам Гери-Никол! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Въртя я вече втори ден. Има смисъл и може би е от малкото му наистина със смисъл. Клипа е красив, че е вземал малко гардероба на Азис - не е първия, Азо е новатор в много насоки. По-скоро Мис Бони, който му създаде образа да сме по-точни. На мен това ми е от любимите песни и клипове на Криско, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Мен вече ме зариби доста. Браво на Криско този път. ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Пя я вчера пред Бургас Плаза и пак беше рус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cris Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Скука... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Харесва ми. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Някой знае ли как се казва момичето в клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не е лоша песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.