payner_tv Публикувано на Април 18 Report Share Публикувано на Април 18 Тук може да обсъждате всичко свързано с ретро фолка и изпълнителите от тези години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Супер. Пускам ви още едно нещо, което съм правил в моменти на творчески изблик - Две очи разплакани на Румяна . Пускам и песента на Мая, която вчера пуснах в темата за лично творчество. Тук е по-подходящото място за това. Приятно слушане! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Един незабравим хит, който е актуален и до днес! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Препратка от новата песен на Максим: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 20 години от тази песен, а звучи толкова готино, колкото нит' една песен от 2020. Странна птица е Екстрата - и страшни глупости и неща, невероятно в десятката на вкуса ми, има в кариерата си. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 4 минути, omline каза: 20 години от тази песен, а звучи толкова готино, колкото нит' една песен от 2020. Странна птица е Екстрата - и страшни глупости и неща, невероятно в десятката на вкуса ми, има в кариерата си. Целият албум е супер! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 6 минути, asylum каза: Целият албум е супер! Готин албум наистина - тая стилистика имаше потенциал, но изискваше постоянство, каквото пазарът ни не позволява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 преди 3 минути, omline каза: Готин албум наистина - тая стилистика имаше потенциал, но изискваше постоянство, каквото пазарът ни не позволява. Тя пусна подобна около 2009-2010, но не беше по-силна от тези в албума 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 А, гледай ти, сестра й вчера е пуснала нещо в тая линия.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ретро маниаци нападайте в Spotify: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
andito92 Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 От 16.09.2021 г. от 19:35, omline каза: Ретро маниаци нападайте в Spotify: Имам го на СД - Люлякът цъфти, късно е, още е рано и ми бяха любими. Има и една народна песен " мома си руси коси разплита" като цяло добър албум. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Цветелина си е качила всички албуми дори тези от Пайнер😍 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Йес бе 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Нелина е станала студентка по музика в Благоевград в класа на Бинка Добрева. https://www.facebook.com/Nelina-official-101125599106633/videos/473760861185769 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 След малко наградите на Планета за 2003 г. ще бъдат налични в YouTube Днес ще бъде качена първата част, а утре втората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Таня е много добра на живо.... гласът й не е мръднал за толкова години...тая песен не ми е от любимите нейни, но в това изпълнение вече ми е в плейлиста. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 В понеделник очаквайте Фолкмаратон от 2000 г. посветен на Пантерите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 На живо Цветелина - "Смених любовта" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 1.06.2022 г. от 12:33, omline каза: Таня е много добра на живо.... гласът й не е мръднал за толкова години...тая песен не ми е от любимите нейни, но в това изпълнение вече ми е в плейлиста. Жалко, че като няма хитове в последните години и съвсем се забрави. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 34 минути, meleto каза: Жалко, че като няма хитове в последните години и съвсем се забрави. Наличието на актуален хит е силно надценено. Крайно време е да започнат да поднасят музиката си по по-цивилизован начин, за да го видят. Иначе когато ходиш само с флашката по участия - да, нямаш друг избор, обречен си да гониш хита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Как ми липсват някои изпълнители с хитове на Милена Рекърдс. Все още слушам песента Купони на Ванесса - като човек почти профи занимаващ се с музика страшно ми допада как забавя "и да ходя по купо-ни, по... купо-ни" преди началото на всеки припев и после рязко се забързва. От Пайнер най-много ми липсват Мая и Магапаса - страшни хитове имаха през 2003-2005, още ги слушам, но и Катаджийската си е била готина за времето си, но от тогава не ги помня, следях Планета през 2004-2008. Липсват ми още Вероника, Мариана Калчева - ако помните имаше по едно време една страшна балада "Една любов не стига", Магда май и тя се изгуби. Гергана и тя. Яница май още пее, но по Веселина й въртят повече Мома Яница от колкото каквато и да е поп-фолк песен. Липсва ми времето, когато пееше "Да се влюбиш дано". От по-танцувалните и с източно звучене ми липсва Хабиби с Ялънджъ Дюня. Като цяло мн ми липсва времето 2003-2006 някъде като звучене. Тогава нямаше цигански маанета или поне бяха малко, музиката беше повече като поп и денс. Това което чувам сега по Веселина, ами повече ми харесват старите песни и дори такива докъм 2013-2014 някъде най-късно, повечето от новите са ми гадни, едни виенета, едни мъже звучащи като жени, само песните с Денис Теофиков RIP ми допадат. Татяна е още тук, тази жена не остарява всъщност, ето я от 2004 с Емилия и Магда: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Пълен запис на фестивала Тракия Фолк 99 скоро ще бъде наличен в You Tube: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Скоро очаквайте рекламни спотове на някой от Пайнерските албуми и компилации от златните години: https://www.youtube.com/post/UgkxY7Wi5Bfk5HbvraJ__TdX_eLPdDkfT5aE Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари