Lelqtian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 37 минути, mihael каза: Ето я според мен най-лошата обложка на Рени, където са я изкарали да изглежда на нещо средно между застаряваща Маман и Глен Клоуз: Ами, най-обикновена затормозена от липсата на интерес магистрална фея . 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Рени има едни от най-яките фотосесии в началото на новия век, докато се подвизаваше и в сръбско. Фотографът е сърбин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 За обложката на “Искай ме” е избрана нарочно снимката, на която най-не си прилича. Кадрите са в стил “жената вамп”. Нарочно не е и написано името и, това даже не знам дали е правено с цел във фолка. Изключвам Деси, там бяха наложителни обстоятелства. Тогава покрай целия албум избираше само различни визии, в които никога не е виждана. Работеше с Кремена Халваджиян, която после даде на Гала една от визиите и. Но точно с тази заглавна визия и още няколко, но в различни стилове блесна в “Искам да те няма”, която за съжаление остана недооценена. Интересна песен с р&б звучене и уникален клип, но цялата тактика на Рени беше погрешна с това бягане от себе си от сръбското звучене и традиционната и усмихната визия. Но пък по-добре неуспешен експеримент, отколкото едно и също 20 години. Иначе да, преди това е работила със сръбски екипи за клипове и снимки. Режисьора на Цеца, моден фотограф, който дори не снимал певици поне до този момент. Имаше и статии със заглавие, гласящо че снима и с фотограф на Вог. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Вход BG-MUSIC.FORUMOTION.EU Който е фен на ретро музиката нека се регистрира тук! Тук може да намерите всякакви ретро албуми с най хубаво качество! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Имало и такъв кавър - Къди си, Владко на Виктор. Доста зле пее, но ми харесва, че бек вокалите май са същите от оригинала: Виктор - Къде си Владко | текст WWW.VIDEOLYRICS.NET Не искам аз да съм самотен, гладен, беден и бездомен. Тук при старият ерген всяка вечер е харем! Припев: Я елате пиленца при Владко да ми пеете сладко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Лия - интервю(филм) - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Лия - интервю(филм) - By Planetcho Лия - Китара без душа - By Planetcho WWW.VBOX7.COM Лия - Китара без душа - By Planetcho 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 "Плаче вятъра" (Тракия Фолк '03) | Мариана Славова - Плаче вятъра... WWW.FACEBOOK.COM 982 views, 135 likes, 6 loves, 2 comments, 13 shares, Facebook Watch Videos from Мариана Славова: Мариана Славова - Плаче вятъра (Телевизионна версия) Музика :... Мариана Славова - "Двойница" (Коледна програма на Пайнер '01) |... WWW.FACEBOOK.COM 918 views, 81 likes, 3 loves, 1 comments, 10 shares, Facebook Watch Videos from Мариана Славова: Мариана Славова - Двойница Музика : Steva Simeunović 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Една песен, която много харесвах и беше хитова преди години 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 11 часа , Stela каза: Една песен, която много харесвах и беше хитова преди години Какво ли става с този 🤔 от гадже на Соня Немска, до Биг Брадър, после в затвора.. 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 11 часа , Just_Me каза: Какво ли става с този 🤔 от гадже на Соня Немска, до Биг Брадър, после в затвора.. 😄 Дали е още в затвора? Знае ли се нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Ужасна дискография има Тотя. За 20+ години по 2-3 песни и само 10, които са слушаеми. Другите звучат като демо версии. Да сме квит До три Ти моя съдба Сбогом, моя любов Дадох Остани Да й кажа ли и стават за слушане... Раз-два Биди фер На морето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 На времето правеше приятни песни. Биди Фер, Ти моя съдба. Фаталната жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 От 24.03.2023 г. от 0:22, Stela каза: Дали е още в затвора? Знае ли се нещо? В Шумен е виждам го всеки ден женен че и дете има 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 От 27.03.2023 г. от 16:30, Fast каза: На времето правеше приятни песни. Биди Фер, Ти моя съдба. Фаталната жена. И тези! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Малко спомени от 2014. Спрени предавания и стари шапки от Планета. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Някой учил някой азиатски език може ли да разчете какъв е езикът в първите секунди на тази песен на Райна? Японски ли е или китайски? Аз постоянно чувам "Моля теб и твоите ке...манджун" и си представям, че така говори Райна, която се явява пред имрератора на Япония да моли него и неговите хора и започва на чист БГ да говори, а после минава на местния език. Хахаха.😝 И вторият ми въпрос е къде е сниман този видеоклип? Прилича ми на нещо средно между сцената на "Треска за злато" ако помните това предаване и София Ленд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 47 минути, mihael каза: Някой учил някой азиатски език може ли да разчете какъв е езикът в първите секунди на тази песен на Райна? Японски ли е или китайски? Аз постоянно чувам "Моля теб и твоите ке...манджун" и си представям, че така говори Райна, която се явява пред имрератора на Япония да моли него и неговите хора и започва на чист БГ да говори, а после минава на местния език. Хахаха.😝 И вторият ми въпрос е къде е сниман този видеоклип? Прилича ми на нещо средно между сцената на "Треска за злато" ако помните това предаване и София Ленд. Пише, внимание: "Райна - Любов не прося" (на български език) 🤣🤣🤣🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 49 минути, mihael каза: Някой учил някой азиатски език може ли да разчете какъв е езикът в първите секунди на тази песен на Райна? Японски ли е или китайски? Аз постоянно чувам "Моля теб и твоите ке...манджун" и си представям, че така говори Райна, която се явява пред имрератора на Япония да моли него и неговите хора и започва на чист БГ да говори, а после минава на местния език. Хахаха.😝 И вторият ми въпрос е къде е сниман този видеоклип? Прилича ми на нещо средно между сцената на "Треска за злато" ако помните това предаване и София Ленд. Звучи като индийски. А клипът е същинска ТВ версия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Е аз винаги си предсатвям, че тази жена на екзотичния език е пред императора например на Япония и моли него и неговите хора за нещо. А Райна може да разтопие сърцето и на император, но доста от красивите жени като нея явно плашат повечето мъже за сериазни отношения...Коцето я замени с по-смотана. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари