i810 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Сутринта кафе и няколко кайсии за закуска Обяд - свинска пържола с пържени картофи и шопска салата Следобяд - 3в1 и един шоколад "Милка" Вечеря - плодове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Сирене, консерва с риба тон, бисквити Белвита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Таратор с филия черен хляб, сафрид и салата табуле с киноа и 100грама кашкавал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Сутринта: 2 праскови, 2 кайсии, 1 ябълка Златна превъзходна + кафе после: половин пъпеш на обяд: варена царевица + варени моркови (реших да пробвам, готино се получи като вкус) и накрая стигнах до грилованите гъби с пресен копър и чесън, гриловах и чушки и лук, получи се много готино. Разни импровизации днес.... Последното беше един розов домат ръгби, поръсих с малко черно пиперче и май, май това за момента. Страхотно разнообразие от плодове и зеленчуци има, а вкъщи не можем без тях, така, че.... може друго да не се купи, но без плод тук не се остава! ❤️ И сега за финал Coca cola plus Coffe! Харесва ми комбинацията, защото не мога без кафе и щом втори път взимам такава, но.... кафето е друго нещо все пак! Ми стига толкова за днес! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Закуска - варени яйца и няколко люти чушки по някое време кафе, суха пастичка, черен чай, кайсии, ябълка, череши Обяд - пълнени чушки с кайма и ориз после кафе; нещо като салата Капрезе След малко мисля кесадия кон карне (телешко) и боб да хапна на едно място Може диня да си взема за по-късно. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deejey Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Сутрин.. Аминокиселини, Варени яйца, домат, сиренце. На обяд. картофени кюфтета със салатка зеле моркови и чеснов сос, чаша протеин. След обед, аминокиселини, пил. крилца и таратор, вечер... Свинска пържола, дропчета на фурна, пъпеж и доза протеин. Преди лягане още не знам какво ще е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Още със ставането, пак ми се приядоха от моите любими череши.... та като отидох за един килограм, направо имах подарък и втори..... и май доста прекалихме с майка ми както винаги.... после и пъпеш.... за друго не мога и да си помисля след тия вкусотии.... ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Пилешко бон филе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Закуската винаги е кафе с цигара! Първото, когато отлепя очички Към 3 часа като някаква закуска си замразих любимата Активиа с Ягода, с топинг от ягоди. 3-4 кайсии , малко папая + натурален сок с манго, червен портокал и праскова. Вечеря: Голям розов домат (задължително поръсен с черен пипер), корнишонче, черни маслини Джъмбо, глава червен лук намачкан с много сол, лъжица захар, оцет и специален дресинг от моите. Настъргани моркови, с настъргана лимонова кора и сокът от лимона. (това ми е нещо много любимо, което знам от майка ми и често правя, ако обаче не ме мързи да стържа и имам такива нерви) Това за днес..... много е малко, но насила хубост не става. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 3g cocaine x 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Пилешка пържола от бут с пържени картофи за обяд, а за вечеря любимата ми лазаня . Закуската всеки ден в една и съща кафе+ цигара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Половин пъпеш с 4 кайсии и няколко настъргани моркова с лимоновия ми дресинг. После към 100 гр. маслини каламата джъмбо (без костилка) с розов домат, две големи глави лук (които гриловах, това не ми стигна та си направих и още 2) и 5 корнишона, с печена чушка и дресинг от моите със сок от нар. Накрая от лакомия - (отново) бяхме взели 3 килограма смокини, половината ги изядох и така се натъпках с това, че..... обожавам ги просто! :X 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Филии с бял тахан, варени яйца, люти чушки, мед, симит, баклава, сирене, магданоз, праскови, домати, риба тон, маслини, по-късно сигурно извара, но задължително семки 😁 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 То моето днес е направо комично, но когато се съберем на маса с майка ми и май откачаме като има скучни дни като този! Ха ха ха Сутринта: Диня (парче което трудно разделихме, едва не се скарахме направо ) и череши с Vodka Finlandia & Coca Cola Lime. Обяд: Нещо ужасно люто по мой вкус, направено лично от мен.... Розов домат и червен лук с печени люти чушки Халапеньо с копър, оцет, захар, чесън, зехтин, маслини микс каламата и каламон без костилка и с подправки + кайсиеви ядки. Вечеря: Плодова салата от любимите ми праскови донът, кайсии, круша, горски плодове (малини, къпини, ягоди) бяла черница, смокини (направо злоупотребих с последните две неща..... любим вкус и спомен от детството) И сега за капак пак Водка Финландия с Coca Cola Lime...... Е, така не се беше пило отдавна - за закуска и вечеря. От вкусът на детството към голямото пиене! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Закуска Кафе след това малко плодове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Закуска - три големи мандарини клементина (че лесно се белят), круша, ябълка, киви, портокал и малко тиква която ми остана от вчера. Приключих сега директно с авокадо с чесън, доматки, краставица, любимата печена белена капия буркан Philicon и пикантни зелени маслини на грил. Перфектна комбинация за чаша водка с доматен сок. За утре оставих да правя другата тиква на фурна със стафиди и коняк. От солените карфиол, моркови и тиквички на фурна с грилован лук с чили сос. Мангото и другите плодове ще се наложи да почакат доооооста докато стигна и до тях. Много храна се събра тука покрай тоя вирус. 17 лв. само за една тиква бяла от частници взе гаджето, а цигулката също излезе към 7 лв. на майка ми, но цяла зима наблягам най-вече на тези неща, тиква баба ме е свикнала да ям от бебе и като се тръгне до края на Март е все така... Презареждане с любимите ми веган продукти! Най-любимата ми кухня. Не мога без плодове и сладки неща. ❤️ Коронавируса - далечe! #ОстанетеСиВкъщи заредени с любимите продукти и яжте повече плодове! ❤️ 😘 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Пфф.... днес на БОКЛУЦИ! Наруших си любимата Веган кухня. Сутринта започнах със смути кисело мляко, киви, портокал, ябълка, ягоди.... печена капия с чесън и салата от краставица, лук и домати... На обяд, напук на майка ми - салата рулца от раци Веселина към 100 гр., пикантна лютеница Дерони, 50 гр. с водка и сос Табаско. И задължително, бяла халва с роза и фъстъци и шоколад Линд с Чили (любимия ми) и сладко от ягоди. Накрая любимата ми сиропирана САРАЛИЯ с шам фъстък! Ми т`ва е, днес май си наруших принципите, рядко се случва, но.... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Закуската я проспах, за обяд кафе с цигари, след обед сливова ракия с газирана вода и зелена салата, за вечвря кюфтета в бял сос, палачинки с много нутела, преди лягане супа топчета с яко люти чушки. Това е, 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Яко тупкане пада между 10 и 11 часа мусака два часа някъде след като станах после ям ябълки обаче свършиха и към 3-4 часа ми престърга че си мазах филии с масло и лютеница и 9 часа лапад с кисело мляко По принцип не закусвам и гледам да ям по два пъти като плодовете не ги броя за храна 1 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Вчера индийска леща, ливански питки със заатар, лабне, ябълка, портокал, вечерта салата с каквито зеленчуци имах, мента и сумак, бакла от консерва, гарнитура сирийски маслини и египетска туршия от лимони - всичко това го ям с 3-4 вида люто. Днес засега шам фъстък и чай с кардамон. Сега ще си направя турско кафе с розова вода и ще набивам фурми с него. По-късно вероятно ще забъркам нещо като мишмаш, но с имам баялдъ. Ще варя басмати ориз или булгур и ще го ям с люта риба тон. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 А, за миш-маша забравих и аз ядох вчера и честно казано за първи път опитвам такова, но си поизмислих някои неща... с тофу, който направих..... - лук, тофу, домати, патладжан, тиквичка и чесън.. Пак наблюсках зелени маслини на грил. И аз обичам много люто, но сладки неща най-вече. Заради оная гадория с ролцата от Раци обаче не ми се и яде в момента.. Директно и аз на кафето и цигарите, а не трябва.... :X Т.е. все още едно голямо нищо, а не мога да си го позволя в момент като този, но.... ще видим! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.