pechenko Публикувано на Април 22 Report Share Публикувано на Април 22 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 К Л А С А !!! МАЧКАЙ, ГАЛЕНООООООООООО!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Клип на световно ниво както обикновено. Добър текст, ама да вземе да разкара този Ганев най-сетне. То бива еднообразна музика, ама неговото не се търпи. "Сърце" е много по-силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ахаха,клипът определено е оригинален. Песента-типичен комерс от Ганев,но зарибява.Доста добра година за Галена засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нищо впечатляващо! Сърце беше по яка. За сега нямам намерение да си я пускам по - нататък може и да ми допадне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Впечатленията ми от първо слушане са следните. Музика - много добра. Нито твърде бърза, нито пък мудна. Попадение за кризата на попфолка от към ритъм и мелодии. Аранжимент - така ми се искаше даа излезе от рамките на клишето Ганев. Ужасно постни и банални отсвири. Не можаха ли да измислят нещо по новаторско. Да се доверят на сръбски доказани автори... Или поне да е съвместна работа на Ганев и некой сърбин... Само по Даниел Ганев става ясно, че Галена е напирала и движела нещата по този дует и като решения и финансово. Далеч по престижно щеше да бъде, ако веднъж тя бе поканената за дует от някоя звезда... Текст - силни фрази. Нито прекалено простоват, нито по трудно смилаем за масата. Анастасия се изразява страхотно като текстописец. Клип - тук Галена е вдигнала летвата много високо, затова клипа в първите минути не впечатлява. После става интересно със състарената Галена. И преди феновете и да кажат колко крестивна е била, ще им кажа, че за пореден път се е вдъхновила от любимката си Кейти Пери, която неотдавна направи същото в клип. Както очаквах песента ще се разпространява по ПланетаОфишал, тоест за България като пазар. И все пак участието на Миле ще допринесе за евентуални рекордни гледания поне първите дни, а не е изключено и да се хареса и извън БГ, защото ако за нас Ганев е бита карта, на Балканите тепурея го преоткриват като звучене и му купуват песните. Успех на проектс. 5 по 6 балната и 8 по 10 балната от мен! 👻 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много повече щеше да ми хареса, ако беше солова на Галена. Това ми е любимият стил/тема за нейни песни, най-добре й се получават. Честит хит, ще гърми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Оле,вярно,че Кейти имаше такъв клип.Сега ако това го беше направила Преса или някоя друга целия форум щеше да я обвини в копиране ама нали е на "новаторката"Галя..🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Това ще е голям хит! Друг е въпроса, че според мен бързо ще омръзне. Просто Ганев стана супер еднообразен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 4 минути, xroflx9 каза: Оле,вярно,че Кейти имаше такъв клип.Сега ако това го беше направила Преса или някоя друга целия форум щеше да я обвини в копиране ама нали е на "новаторката"Галя..🤣 Ето го. Визията е 1/1 въпреки че концепцията е друга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Преславови агонизират, много ги боли миличките ... но нека Да се напият от мъка тази вечер и утре сутрин да си подпяват "Изтрезняваш ли", поне това дано ги поуспокои малко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Добра песен, но нещо Миле не ми допада много в неговата част. Галена иначе кърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Мнението ми си остава същото. Не е моята песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 минути, Fast каза: Ето го. Визията е 1/1 въпреки че концепцията е друга. Нали уж със стилисти работи, с голям личен екип... Всичката им е такава, обаче! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Жесток проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Някак това смесване между сръбски и бг не ми е плавно. Отсвирите след втория припев не са лоши. На първо слушане ми е скучна. Но при Галена рядко нещо ми харесва от първо слушане. После се зарибявам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, Yaneva каза: Нали уж със стилисти работи, с голям личен екип... Всичката им е такава, обаче! По евтино излиза с претоплена манджа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Прилика с дадена визия не значи копиране на концепция, сцена, смисъл, сценарий. Единствената прилика между Галена и Кейти е късата коса, а не познавам много стари жени с дълги коси. Но ако това помага на антифеновете на Галена да са спокойни, нека. Смисъла, сцените, облеклото и идеята са съвсем, съвсем различни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Току що, meleto каза: По евтино излиза с претоплена манджа. +1 Изтрезняваш ли или Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, Yaneva каза: Нали уж със стилисти работи, с голям личен екип... Всичката им е такава, обаче! Преди е копирала 1:1 клипове, така че това тук си е като леко гепване. Лошо няма. Всеки се вдъхновява от някъде. Въпроса е Галена да не обира точки колко креативна е била, защото единственото много добро нещо в клипа е вдъхновението от Кейти Пери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 О, Боже! А Преславови как мълчаха като да не казвам.. на Преса клипчето на "Не се изтриваш" 1:1 със забравих коя песен беше, но се правеха на приятно разсеяни. Крадеца вика дръжте крадеца. Иначе песента ми харесва засега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 2 минути, Slavi каза: Преди е копирала 1:1 клипове, така че това тук си е като леко гепване. Лошо няма. Всеки се вдъхновява от някъде. Въпроса е Галена да не обира точки колко креативна е била, защото единственото много добро нещо в клипа е вдъхновението от Кейти Пери. Голямата новаторка и модна икона... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 *Галена се покаже с рокля* Обичайните заподозрени: омг ужас Лейди Гага също се показа с рокля в един клип през 2010, гадна копирачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.