lucellent Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Песента звучи като тотален хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Добра песен, но нещо Миле не ми допада много в неговата част. Галена иначе кърти, joni said. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не очаквах, но ми харесва и то много. Не мисля че ще се развие в Сърбия, но в България ще кърти много дълго. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 За пореден път доказа защо е номер едно. Усещам, че тази песен ще стане един от златните хитове на Галс. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ако не друго, коментарите на обичайните запозрени са почти забавно ниво. Крала била визията от клип на Кейти Пери от преди 10на години дето сигурно и тя не помни. Гледам, че е включила и котка в клипа - сигурно е окрала и хитовия филм Капитан Марвел от миналия месец? 4ма текстописци се било подписали под текста - еми явно с 1 повече става номера, щом 3ма най-много да окрадат и преведат текст от хит на броени месеци. Абе изобщо, нищо ново, включително от Галя и Миле Китич, ма айде карай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Абсолютна зарибявка е тази песен. Галена няма равна и с този проект го доказа още веднъж. Много си пасват с Миле и всичко се е получило страхотно. Музиката е страхотна, текста е топ, клипа очаквано е на много високо ниво. Аз съм просто wow..... ❤️😍 Преславови, изтрезняхте ли след този проект? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Както казах преди няколко дни - харесва ми даже повече от “Кой”. Получило се е уникално, текста е много добър. Попринцип не съм фен на сръбският език, но не мога да отрека, че Миле се е справил и гласа му ме кефи. Надявам се тая песен да има много голям успех и наистина да се нареди след златните хитове на Галя. Хем е стойностна, хем и в дискотеките ще гърми. Клипа - без забележка. #бабаеповечеотопасна 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 35 минути, Stela каза: Абсолютна зарибявка е тази песен. Галена няма равна и с този проект го доказа още веднъж. Много си пасват с Миле и всичко се е получило страхотно. Музиката е страхотна, текста е топ, клипа очаквано е на много високо ниво. Аз съм просто wow..... ❤️😍 Преславови, изтрезняхте ли след този проект? Не ти прави чест да се заяждаш, особено след като си модератор. С каква цел го правиш? Тъкмо говорихме за добрия тон и нормална дискусия. Моля да се придържаш към тях! @meleto 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Куплетите са много добри, но само тези на Галена, настръхнах особено на първия, след това партиите на Миле стават, но наистина припевът е ужасен, скучен, слаб текст, муден и убива цялата набрана скорост, честно казано тъкмо си казвах "уау" и след това се разочаровах. Като цяло е голям минус за мен, че песента е в стил български поп фолк, трябвало да е заложат малко повече на сръбското звучене, повече мелодия, ретро, нещо рзлично за Галена, Китич ми е като гост изпълнител и без претенции тази песен да стане голям хит в неговата страна, което ме дразни. Видеото е интересно, особено края му, Галена е прекрасна, но надявам се не са си мислили, че ще възприемем кадрите с колата сякаш вали дъжд, защото определено се вижда къде е заснето... Като цяло очаквах повече, очаквах "Кой" или "В твоите очи", "Пей, сърце", нещо разбиващо, но е просто приятна песен и аз със сигурност си оставам със "Сърце", там има смисъл и е ицяло завършен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 38 минути, Stela каза: Абсолютна зарибявка е тази песен. Галена няма равна и с този проект го доказа още веднъж. Много си пасват с Миле и всичко се е получило страхотно. Музиката е страхотна, текста е топ, клипа очаквано е на много високо ниво. Аз съм просто wow..... ❤️😍 Преславови, изтрезняхте ли след този проект? На Мента, Глог и Валериан са от няколко часа. Чувам че някой са прибегнали дори до Валидол Екстра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 10 минути, MrKidGSA каза: Не ти прави чест да се заяждаш, особено след като си модератор. С каква цел го правиш? Тъкмо говорихме за добрия тон и нормална дискусия. Моля да се придържаш към тях! @meleto Къде в поста ми видя заяждане? Очевидно се закачам използвайки заглавието на песента на Преслава. Няма какво да ме молиш, никой не съм обиждала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Миле Китич да почерпи Ганев, Галена и Пайнер, че има възможност да изпее толкова яка песен с толкова яка певица и че участва в толкова интересно видео! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 23 минути, Stela каза: Къде в поста ми видя заяждане? Очевидно се закачам използвайки заглавието на песента на Преслава. Няма какво да ме молиш, никой не съм обиждала. Защо трябва да пишеш каквото и да е за Преслава/Преславови в темата на Галя? Сама подклаждаш напрежение със закачките си! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Скучно, някак очаквах повече. Самият звук е добър, аранжиментът р слаб, в текста има няколко добри попадения, видеото е добре заснето, Но... липсата на талант у Галена е потресаваща та тя звучи еднакво накъсано и равно, без емоция и глас в последните си няколко песни... Тегаво, иначе си личи, че се старае, адмирации. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Миле Китич си е певец един път от едно време. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 час, MrKidGSA каза: Не ти прави чест да се заяждаш, особено след като си модератор. С каква цел го правиш? Тъкмо говорихме за добрия тон и нормална дискусия. Моля да се придържаш към тях! @meleto В случая, @Stela не е нарушила правилата, защото пише по темата. Да, накрая на коментара си е писала, правейки съпоставка с друг изпълнител, което не е извън правилата. Дали е "морално", оставям на вас тази преценка. Това което забелязвам е, че например твоят коментар изобщо не е по темата и е лична разправия. Което е нарушение. Този път ще си затворя очите. И за да ти демонстрирам какво значи да си все пак в темата и на ръба от бан: Гледанията намалиха интензитета си. От онези 50к за час, сега са само 200к. 6 часа по-късно. Та, казах каквото имах, но и все пак писах по темата. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Рекорд? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Буквално целият инстаграм и фейс е пълен с тази песен, не знам откога не е имало такова споделяне и коментиране. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, Danger. каза: Буквално целият инстаграм и фейс е пълен с тази песен, не знам откога не е имало такова споделяне и коментиране. От Изтрезняваш ли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 6 минути, Гальо каза: От Изтрезняваш ли Мечти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 10 минути, Гальо каза: От Изтрезняваш ли Говорим за оная рекордьорка на Пепс дето вече върви 3ти календарен месец, а клипче на няква избухвация на песньовката така и не се намери из целия интернет? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 4 часа , Willy каза: Слави след всеки коментар ли ще се обяснява бе майко мила!🤣😂 99% положителни коментари а интересът от Сърбия още не е дошъл, според мен.😀 А защо да не пиша? Беше скучно последните дни и сега има тема за писане. Мисля да бъда с най много постове в темата. Още повече, че похвалих проекта. Но вие виждате избирателно. Интересно, че първите 2 часа направи 100ка,а в следващите 5-6 отново толкова. Вероятно ще направи 500-600ка,което е малко за дует между топ изпълнители от България и Сърбия. Че те Криско и Слави направиха повече. Един МС Стоян пък за 7 часа направи над 1 милион. Тъпото е, че преди да е излязла я обявихте за балкански хит... Слезте на земята... В България ще е голям хит, както и се очакваше, но заради Ганев няма да излезе извън рамките на БГ. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, Slavi каза: А защо да не пиша? Беше скучно последните дни и сега има тема за писане. Мисля да бъда с най много постове в темата. Още повече, че похвалих проекта. Но вие виждате избирателно. Интересно, че първите 2 часа направи 100ка,а в следващите 5-6 отново толкова. Вероятно ще направи 500-600ка,което е малко за дует между топ изпълнители от България и Сърбия. Че те Криско и Слави направиха повече. Един МС Стоян пък за 7 часа направи над 1 милион. Тъпото е, че преди да е излязла я обявихте за балкански хит... Слезте на земята... В България ще е голям хит, както и се очакваше, но заради Ганев няма да излезе извън рамките на БГ. Абсолютно вярно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 28 минути, Slavi каза: А защо да не пиша? Беше скучно последните дни и сега има тема за писане. Мисля да бъда с най много постове в темата. Още повече, че похвалих проекта. Но вие виждате избирателно. Интересно, че първите 2 часа направи 100ка,а в следващите 5-6 отново толкова. Вероятно ще направи 500-600ка,което е малко за дует между топ изпълнители от България и Сърбия. Че те Криско и Слави направиха повече. Един МС Стоян пък за 7 часа направи над 1 милион. Тъпото е, че преди да е излязла я обявихте за балкански хит... Слезте на земята... В България ще е голям хит, както и се очакваше, но заради Ганев няма да излезе извън рамките на БГ. Миле Китич не е имал повече от 200к за 24ч. Как ще е малко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Имах надежда в това парче ... точно до 17-тата секунда. Миле Китич изобщо не стои на място в песента. А самата тя ми идва твърде клиширана и слушана вече. Дори на мен, който харесвам такъв тип песни, тази ми е адски банална. Да не говорим, че и текста (особено в припева) ми е страшно малоумен. Вече се замислям дали пък не е нещо в мен проблема след като за 4 месеца от началото на годината единствено 3-4 песни са ми харесали истински. Примерно "Сърце" е класа над това произведение, което не знам кой и къде ще слуша. Ако е правено за дискотека, няма да го бъде. Вкъщи пък да си го пусна самостоятелно абсурд. Леееко ме разочарова Галена тук. Липсата на идеи се забелязва дори и при нея, която е най-големия новатор в жанра - какво остава тогава за другите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.