Kriminal Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 С една дума - качество Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Галена и Миле за първите 24 часа: Гледания - 542,103 Харесвания - 30К Коментари - 914 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 YOUTUBE/PAYNER ПАК ПРЕЦАКАХА ГАЛЕНА !! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Харесва ми,но за всички е ясно,че това не е никакъв рекорд-две големи имена се очакваше поне 600К да направят... Преслава направи почти същите гледания сама. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 8 часа , Stela каза: Съпоставката ми беше по темата. Това е музикален форум и съпоставянето между различни изпълнители, сравнението на проекти, закачките относно това не са забранени. Отвори други теми и виж дали феновете на Преслава не са се закачали с Галенови и дали не са правили изказвания. Щом няма обиди в поста и нищо нарушаващо правилата, значи всичко е нормално. Няма какво да се каже повече относно поста ми, @meleto ти го каза същото. Заяждането е случая е изцяло от твоя страна и не е уместно. 28К лайка и близо 900 коментара за по-малко от 24 часа са доста добре. Коментарите за песента са предимно положителни. Във фейса и инста я споделят много. В случая констатирам факти на твоя явна провокация с цел създаване на напрежение, от която обаче се отричаш и не смееш да признаеш. Ненужни са подобни подмятания, без значение към феновете на кой изпълнител са, защото развръзката винаги е скандал, злоба и ненужно напрежение. Без значение кои фенове се закачат, това не бива да се толерира, още по-малко от модератор, който трябва да е за пример на всички ни! Дано пусне нещо в стил "Стара каравана" за лятото и разнообрази, че Ганев се е изчерпал доста. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Цитат Специално за лайв премиерата на песента в София, от Белград пристигна Миле Китич, а двамата с Галена буквално взривиха публиката в нощния клуб, която ги дари със своите аплодисменти. Миле Китич и Галена - част от терористична клетка - ПОТВАРДЕНО!!1! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Еднообразна песен, но очаквах да е по-турбо, така че ок ми е, но не е нещо УАУ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Припева е много готин и цял ден ми е в главата, но останалото от песента не ми харесва. Клипа е скучен, а имитацията на Кейти е жалка. Голям хит ще е, спор няма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Харесва ми това вече казах ама защо не влезе в тренда не пе хейтя ама.... 600к гледания без трендинг.... а прави повече от теда със сигурност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Вече е в тренда на първо място Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На 2:12 се вижда зърното на Галена. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 19 минути, Fast каза: На 2:12 се вижда зърното на Галена. Много задълбочено гледаш клипа, като за човек, който каза, че песента не го е впечатлила. Няма нищо, прощаваме ти, нали въртиш гледания, аз съм доволна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 2 минути, Stela каза: Много задълбочено гледаш клипа, като за човек, който каза, че песента не го е впечатлила. Няма нищо, прощаваме ти, нали въртиш гледания, аз съм доволна. Някой в коментарите го е споменал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 2 минути, Fast каза: Някой в коментарите го е споменал. Че то това е още по-зле, бе драги, вманиачено да четеш коментарите за песен. Междудругото изпусна да кажеш как е копирала от Джанет Джексън и как само заради скандалното показване на зърно е минала на Пепа рекорда, щото не сме го виждали обстойно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bisioo Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 тежък хит ще е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 2 минути, Lelqtian каза: Че то това е още по-зле, бе драги, вманиачено да четеш коментарите за песен. Ти все едно не четеш коментари под песни когато ти е скучно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 9 минути, Fast каза: Някой в коментарите го е споменал. Както казва @Lelqtian, ясна е работата. Колко обстойно си ги чел за да видиш коментара... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 1 час , Fast каза: На 2:12 се вижда зърното на Галена. Сутринта опитах да хвана тоя момент, но не успях. Зорко следиш Галена! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
UndergrounD Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Има какво още да се желае от песента, все пак това са Миле Китич и Галена, звучи ми като комерсиална боза в стил Кости... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 7 часа , Fast каза: Ти все едно не четеш коментари под песни когато ти е скучно. Точно под песни, дето не ме впечатляват, със сигурност не го правя, ама то твойто си е няква извратена обсесия. Мисля, че е врме да си намериш по-здравословно хоби и да вложиш тая енергия в нещо по продуктивно, иначе си зимай брадва и знаеш къде живе омразната ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 12 часа , Lelqtian каза: Точно под песни, дето не ме впечатляват, със сигурност не го правя, ама то твойто си е няква извратена обсесия. Мисля, че е врме да си намериш по-здравословно хоби и да вложиш тая енергия в нещо по продуктивно, иначе си зимай брадва и знаеш къде живе омразната ти. Ти още малко и ще ме изкараш по-зле от Весо фена и компания. Гафа в клипа е очевиден, и ако не аз друг щеше да го забележи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Аз продължавам да не скивам зърно. Не че не сме виждали на повечето, ама като се коментира, поне да съм в крак с темата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 @meleto Гледам че си решил да се занимаваш персонално с модерирането на форума, та да те позанимавам малко и аз. Тука липсва един пост дето сипвах на лицемерното овчарче. Той сам ли го е изтрил, понеже му е трудно да преглътне как беше хванат в крачна с опашата лъжа, или някой друг е взел самоинициатива? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 22 минути, Lelqtian каза: @meleto Гледам че си решил да се занимаваш персонално с модерирането на форума, та да те позанимавам малко и аз. Тука липсва един пост дето сипвах на лицемерното овчарче. Той сам ли го е изтрил, понеже му е трудно да преглътне как беше хванат в крачна с опашата лъжа, или някой друг е взел самоинициатива? Да, аз го скрих. Обиди и груб език не се толерират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 12 минути, Fast каза: Да, аз го скрих. Обиди и груб език не се толерират. Не знаех, че посочването на факти как най-нагло и лицемерно продължаваш да лъготиш е обида или груб език, но той и върпоса ми не беше към теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.