Fast Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 18 минути, Lelqtian каза: Не знаех, че посочването на факти как най-нагло и лицемерно продължаваш да лъготиш е обида или груб език, но той и върпоса ми не беше към теб. Последното изказване в поста ти е изключително обидно и грозно. Подобно поведение с модератор е недопустимо. Знам че не съм ти особено приятен, но очаквам поне да се държиш на положение, и да не правиш опити да се заяжадащ с мен , иначе ще си имаме проблеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 25 Author Report Share Публикувано Април 25 преди 14 минути, Fast каза: Последното изказване в поста ти е изключително обидно и грозно. Подобно поведение с модератор е недопустимо. Знам че не съм ти особено приятен, но очаквам поне да се държиш на положение, и да не правиш опити да се заяжадащ с мен , иначе ще си имаме проблеми. Почисти темата, че я осрахте цялата. Да не се заемам аз. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 преди 13 часа , Fast каза: Последното изказване в поста ти е изключително обидно и грозно. Подобно поведение с модератор е недопустимо. Знам че не съм ти особено приятен, но очаквам поне да се държиш на положение, и да не правиш опити да се заяжадащ с мен , иначе ще си имаме проблеми. Ми то твоето своеволно модериране и цялостнатати мекотелост са си точно грозни и обидни и вместо да ми се правиш на ощипана госпожица като ти се кажат нещата, както са си, е редно да си вземеш бележка за да не ми се налага да ги използвам завбъдеще. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Най-много нея слушам в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Песента е наистина е много сладурска, определено са си паснали много добре с Mile Kitic. Галена напоследък направи доста дуети с чуждестранни артисти, което за български артист означава, че е наистина на високо ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Много прилича на "Да гори в любов", с Преслава явно си менкат песните 🤣 първо "Феноменален" = "Изтрезняваш ли" сега "Да гори в любов" - "Добре ли си" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cris Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Галето си е топа като съвкупност от качества и това е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Галена отново изкара добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Три седмици по-късно продължавам да я слушам поне по 2 пъти на ден. Не е от бързо омръзващите. Дано Галена не пуска нова песен поне 3 месеца, за да може тази да се развие напълно. Иначе е факт, че в последните години тук и в Сърбия се котират съвсем различни типове песни, така че аз не съм учуден, че не се популяризира там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Тая Галена само хитове. Въобще от Анелия, Галена и Преслава поп - фолкса се роди, преди това беше много зле, само пошли певици и песни. Супер е песната, да кръши дупе на нея човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.