pechenko Публикувано на Април 22 Report Share Публикувано на Април 22 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Отново избухна! Много добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Този и той не се спря с дебилността си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Най-слабата от поредицата му. Фаворитът ми е Ало... Не може да не се отбележи, че няма претоплена манджа като звук. Всичките песни имат различно звучене, макар като визуален ефект да са еднакви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Имах големи очаквания след последните му 2 песни, но тази не ми хареса. Много слаба и без грам заряд, едва я чух цялата. Жалко, че свали нивото така рязко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Певеца до сега се справя без грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Всяка следваща песен му е все по-кратка... Следващата сигурно и минута няма да има. Тъпня! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 "Udahni duboko" е голям хит на един починал вече певец Нино. Пълна цигания и неуважение! Не ме кефи, оригиналът е къде къде. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 14 часа , mitak_94 каза: Всяка следваща песен му е все по-кратка... Следващата сигурно и минута няма да има. Тъпня! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 На мен пък ми харесва Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
UndergrounD Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 От 23.04.2019 г. от 12:09, pacho каза: "Udahni duboko" е голям хит на един починал вече певец Нино. Пълна цигания и неуважение! Не ме кефи, оригиналът е къде къде. Ей това е топ песен, а не бозата на тоя мърляч дето се мисли за звезда... Дори и Ла Маями му е боза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 преди 3 часа , UndergrounD каза: Ей това е топ песен, а не бозата на тоя мърляч дето се мисли за звезда... Дори и Ла Маями му е боза! "Мърляча", драги ми приятелю, е на първо място в Трендинг в повече от 4 държави, с адски много фенове и собствен стил. Участията му пръскат по шевовете без изключение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
UndergrounD Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Селски ми е на мене, да ме прощаваш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tony Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Очаквах повече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Не ми харесва. Направо си е гавра с Nino...! Udahni duboko e класи над това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Идва ми слабичка след последните две. Не успя да ме грабне до сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oppaaa Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Браво, браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Имах големи очаквания след последните му 2 песни, но тази не ми хареса. Много слаба и без грам заряд, едва я чух цялата. Жалко, че свали нивото така рязко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Не ми харесва тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 И на мен не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.