FolkEmpire Публикувано на Април 23 Report Share Публикувано на Април 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Хахахах... направили са версия на Il Volo - Grande Amore. Колко ли са стрували правата? Все пак песента беше победител в телевота, а в конкурса завърши втора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 (редактирано) От 28.04.2019 г. от 9:25, meleto каза: Хахахах... направили са версия на Il Volo - Grande Amore. Колко ли са стрували правата? Все пак песента беше победител в телевота, а в конкурса завърши втора. Предвид, че правата на тази песен принадлежат на мейджъра Sony Music Entertainment, сигурно правата не са били толкова евтини. Предполагам че правата са им стъпили поне на $1500. От друга страна ме кефи че заглавието е преведено буквално. Редактирано Април 29 от ceco Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 18 минути, ceco каза: Предвид, че правата на тази песен принадлежат на мейджъра Sony Music Entertainment, сигурно правата не са били толкова евтини. Предполагам че правата са им стъпили поне на $1500. От друга страна ме кефи че заглавието е преведено буквално. То 1500 долара не са много. Те Пашев и другите взимат по толкова на песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 преди 9 минути, meleto каза: То 1500 долара не са много. Те Пашев и другите взимат по толкова на песен. Не ги знам по колко вземат нито ме и интересува, но това все пак са само предположения. Нито имам фактурата за продажба, нито договора за отстъпване на права. Може да са и повече но никой не знае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не ме кефи нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 час , love_vladi каза: Не ме кефи нещо Боза си е пхаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.