Fast Публикувано на Април 26 Report Share Публикувано на Април 26 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Клетата, за кой път вече и се налага да спасява поп музиката! Особено след понито ари пораженията са тежки! Песента е трепач, ще кърти 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Без забележки - всичко е топ. Тейлър може да бъде описана с една дума - лидерка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Страшно много ми харесва. Песента звучи като някоя от онези приятни и неангажиращи бъдещи класики, а клипа създава весело настроение. Тейлър не ме е радвала така от доста време. 21 милиона за 6 часа. Явно поне тази моя любимка ще се задържи на музикалния небосклон много повече от другите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Доста по-добро начало на ерата от предишната, дано и успее да я реализира по-добре. Песничката е супер, клипът също, а да не пропускаме и участието на Брендън, който най-накрая ще получи признанието, което заслужава. Очаквам дебют на върха в Билборд и много разбити рекорди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Много съм разочарован от песента. Явно таргета й 5-годишни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 Твърде лигава и захаросана песен. Не ми е по вкуса. Феновете (включително суифтитата) и критиците я правят на нищо. Знаех че ще има много хейт, още когато чух част от припева . Надявам се това да не е лийд сингъл, а санундтрак на The Secret Life Of Pets 2 както се говори. Ако останалите песни от албума и са такива, просто не знам. Иначе ще стане хит със сигурност. Republic не си поплюват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Ужасна е. Не бих я пуснал втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.