GriskoBeats Публикувано на Април 26 Report Share Публикувано на Април 26 В тази тема нека постваме видеа на български влогъри. Тематиката е: смях! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Оо, супер тема! Като цяло бг ютубът напредва много в последно време, което е чудесно. Все по-критични стават зрителите и вече не върви много-много да превеждаш чуждото (най-вече американско) съдържание, без дори да го "побългариш". Именно заради това Емил Конрад изпадна от борда и The Clashers го замести. Моят фаворит в комедийния жанр е Мъци, който има няколко култови поредици: "Епопеята на Лазар", където реагира на чужди криндж клипове от ютуб, "Хрониките на Стамат и Гълъбин", в която с негов приятел се преобразяват в ученици, "Армия" и "Казарма на кръстопът", които са си цели сериали... ето някои от любимите ми: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Моите любимци са Стан и Стефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Това видео на Емил Конрад и Надя много ме забавлява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 @Blueberry Емил Конрад ми е отвратителен. Супер дразнещи маниери има и страшно дразнещо говори. Той българин ли е? Говори като чужденец. Не го следя. Скучен ми е и отдавна се изтърка. Мъци също не го гледам. Не ми е забавен въобще. Даже леко ме дразни и той с начина си на изразяване. И за бога ... каква е тая прическа? Защо не си обръсне главата..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Стан и Стефи са ми за 11-годишни, Флапа е мнооого по-забавен. @Vancho не знам какъв му е истинския произход, тъй като и той не знае, защото е осиновен. Но е израснал в българско семейство, така че е маниер на говорене, а не акцент. Харесвам още и Крис Танев и Цуро, утре ще постна любимите ми техни клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ето една пародия направена от наша влогърка. Много добра иронизация на БГ YouTube-а Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 5 минути, meleto каза: Арти да спира с пеенето и да се занимава само с ютуб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 9 часа , Vancho каза: Арти да спира с пеенето и да се занимава само с ютуб. То едното не пречи на другото. Колко ютубъри пропяха, че някои и по турнета тръгнаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 25 Author Report Share Публикувано Август 25 преди 58 минути, Blueberry каза: То едното не пречи на другото. Колко ютубъри пропяха, че някои и по турнета тръгнаха. E той нали ходи на турнета с компанията на Ани Хоанг, Люси и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 20 минути, meleto каза: E той нали ходи на турнета с компанията на Ани Хоанг, Люси и т.н. Да, точно, пеенето не му пречи на влогърството, а взаимно се подпомагат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Горкият Ричард .. сигурно се е прибрал в Мадан, или е отпътувал за Мексико. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 6 часа , Blueberry каза: То едното не пречи на другото. Колко ютубъри пропяха, че някои и по турнета тръгнаха. Ами те хубаво пропяха, но колко от тях имат успех? Дори Боян, който в момента е един от най-популярните ютубъри, флопна с песента си. Голям хайп, обиколи страната за фен срещи и нищо. Последователите му останаха недоволни. Песента наистина е супер зле. На Чоко и Васето им се получи с първите песни, но с третата флопнаха. Просто не стават... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 6 часа , Vancho каза: Ами те хубаво пропяха, но колко от тях имат успех? Дори Боян, който в момента е един от най-популярните ютубъри, флопна с песента си. Голям хайп, обиколи страната за фен срещи и нищо. Последователите му останаха недоволни. Песента наистина е супер зле. На Чоко и Васето им се получи с първите песни, но с третата флопнаха. Просто не стават... На Бо записът е зле, не е никак лоша песента. Чоко в момента си е направо изпълнител, "Бебо" се върти навсякъде, Пикпукчо е забравен и си остана в графата "ютубър", а скоро и оттам ще отлети, ама това не е за забавните клипове. Азовиньо ми е все по-симпатичен напоследък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ох много се хиля Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Има една жена на на на на на има една жена на на на Най на на на на РЕВА :ddddddddd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 😁😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Много се хиля на 5:00-5:10 Васето не пее никак зле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.