Fast Публикувано на Май 2 Report Share Публикувано на Май 2 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 Диалога в началото. Падам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Добро попадение, ще е мегахит! И продължение ще има разбирам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Клипа е як, но песента е тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 хареса ми, накрая се чува следващата им песен . 😮 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много добър клип наистина, но мисля, че Емилия трябва да залага на солови парчета също. Става банално с тези дуети ала да спасим кариерата като Мара през 2014-15. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 15 минути, Роско каза: хареса ми, накрая се чува следващата им песен . 😮 Май ще е балада. Много яка песен. Искам да я чуя без говоренето 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Мммммммм.... много як клип!!! 5 минути наблюдавах с интерес и си казах "Това е най-добрият клип за 2019 до този момент" - игра, история, сюжет, заснемане...... просто е като някакъв мини филм и аз очаквам продължението, песента изглежда ще е силна. Тази песен иначе доста си я бива, хареса ми, но много си ми напомня на "Специално за всяка" която е като първоизточник и ще ми остане по-слушана. Мисля, че ще бъде хит, но клипът тук изненадва най-вече. Високо ниво! Браво, Емилия обаче и аз искам самостоятелна песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Майко мила, майко... Направо ме уби, брутално е всичко, толкова съм изненадан от всичко, че не мога да коментирам. Знам само, че песента е мнооооого добра, видеото, актьорите, сценария, репликите, визиите... Такова нещо поп фолка от "Хаваната" на Галена на беше виждал! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Един от най-добрите цялостни проекти на Емилия. Няма какво да се лъжем - при нея клиповете като цяло са слаби, но този път всичко е топ. Песента спокойно може да се нареди до ''Калифорния'' като настроение и хитовост. Друг е въпроса, че тези диалози и тн. убиват самата енергия на песента и не очаквам да гръмне с някакви супер силни гледания. Абе много добре. Емилия от 2011 след ''Смелите'' се стегна много силно и няма година без топ хит, било то дует, колаборация или соло. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Доста силно като цяло. Интересен саунд, силен текст, музиката зарибява на първо слушане. Хем е модерно, хем се усеща нотка ретро. Няма баналности. Ами на мен това ми хсресва в пъти повече от проекта на Галена и Миле. Спасяват се един друг с дуета. Лошо няма. Който както може. Но и двамата в диалозите са малко лицемерни. Не отговарящи на същността им, но в крайна сметка това са роли. Башар какъв тупаник и сложи накрая. Не мога. 🤭 Много добра идея и концепция за 2 писледователни проекта. Очаквам това да бъде голям хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Щом видях че клипа е копиран от "Ти ли" на Алисия, не можах да я слушам. Тотално неиновативно и рециклирано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Краят е епичен, като Емилия започва да му говори на диалект, направо ме уби! А следвщата песен звучи още по-прекрасно! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 14 минути, Kriminal каза: Щом видях че клипа е копиран от "Ти ли" на Алисия, не можах да я слушам. Тотално неиновативно и рециклирано. Поправка: песента е яка а клипъ няма нищо общо с Ти ли😂 само диалога в началото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 И на мен ми харесва повече от на Галена и Миле. Няма го онзи банален мазен отсвир. Браво, нека се правят повече такива готини поп-фолк песни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 час , Danger. каза: Клипа е як, но песента е тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Поздравления за клипа,от много време така нещо,което не е на Галя ме е концентрирало да го изгледам до края. Всички диалози са на ниво,което ме учудва. Песента е добра,но втората ще пръсне от това,което се чува! Ще може ли песента без диалозите? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Мъжът на Емилия яко се е оръсил... да не говорим, че щом е осигурил и Теофиков. Но е доста приятно. Всичко е доста професионално направено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Акула Не се прибирам с Мазерати, не съм в семейство на аристократи. Живот с(ъс) трудности, обрати, а любовта за тебе е в карати. Любовта не се купува, акула аз съм и дълбоко плувам. Недей да смяташ колко струвам, ще скоча рязко и ще атакувам. Правиш сметки, недей, а полудей! Всичко строши за мен и разпилей! На всички кажи, че си с(ъс) мен. Гледай сега... Намери ли жена, от мене по-добра, с която да забравиш всичко наше?! Когато с него спиш, отвътре да гориш, но няма да се върна аз обаче. Лъжите ти не ща, сълзите ти не ща и лъскави брилянти не, не искам. Но искаш да си с мен, толкова до мен, с(ъс) всички сили аз да те притискам. В твоя свят всичко е банкноти, алчни хора и имоти. В един ден аз живея техни няколко животи. Любовта не се купува, акула аз съм и дълбоко плувам. Недей да смяташ колко струвам, ще скоча рязко и ще атакувам. Правиш сметки, недей, а полудей! Всичко строши за мен и разпилей! На всички кажи, че си с(ъс) мен. Гледай сега... Намери ли жена, от мене по-добра, с която да забравиш всичко наше?! Когато с него спиш, отвътре да гориш, но няма да се върна аз обаче. Лъжите ти не ща, сълзите ти не ща и лъскави брилянти не, не искам. Но искаш да си с мен, толкова до мен, с(ъс) всички сили аз да те притискам. ***Продължението*** Тръгвай си Живот със скъпи коли, разкош, а Бог разплаквам и тази нощ! Теб откак те видях нямам нищо, нямам ли тебе разбрах. ***Култови фрази*** - Що не вземеш да се стегнеш и да качиш малко левела, а? Или цел живот ше си останеш такъв скъсаняк? - Ти що не си намериш некой, който да ти качи левела малко, а госпожице? --- - К'во си се напрегнАла бе, кукле? ВзЕми се отпУсни малко. К'во е това напрежение, да не си някакъв трафопост?! - Погледни ме, не издържам вече! Как я докарахме до тук? - Докъде искаш да я докараме? Бали, Малдиви, Мачу Пикчу... Само си избЕри, стига мрънка бе, кукле. - Не съм ти никакво кукле! - Емилия, всяка втора пикла в Люлин иска да живее твоя живот! Не ме карай да те върна в Царево да вадиш рапани! 😂 --- - Нещо си се напрегнАл, май?! ОтпУсни се малко, хора сме все пак, не си некав трафопост... 😂😂😂 - Кукле, кукле, някога беше верно куче, а сега избра стадото... - Да, избрах! ... Ракишииииии! 😂😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Само не разбрах защо ще я връща в Царево, а не в Гълъбово🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 4 минути, Slavi каза: Само не разбрах защо ще я връща в Царево, а не в Гълъбово🤣 Ох, тази реплика си струва само заради рапаните, спрях видеото и се смях 2 минути... Все едно гледам "Под прикритие", много добри диалози. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bisioo Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 постарали са се за клипа 🔝 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Еее, готино! Не очаквах нито такава песен, нито такъв клип, браво и честит им хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Като се събужда и се виждат зърната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.