Ergeni Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 32 минути, Slavi каза: Ами двоен е. Добавил си изброените от мен още същия ден, а на Деса и Малката не си. Малката уж вчера е добавена, а днес пак я няма в класацията. Тоест 2та и най силни премиерни дни няма да бъдат отразени. И Деса не е ясно дали утре ще е в класацията, ако стане като с Малката и Таня Маринова... Таня Маринова е №10 днес. При Малката има бъг при добавянето. Друг вариант, който може да се обмисли е като излезе нова песен, да я пращате за добавяне, по този начин в края на деня ще бъде качена. Ще имам грижата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 23 минути, meleto каза: Таня Маринова е №10 днес. При Малката има бъг при добавянето. Друг вариант, който може да се обмисли е като излезе нова песен, да я пращате за добавяне, по този начин в края на деня ще бъде качена. Ще имам грижата. Да, под номер 10 е, но не влезе на първия, нито на втория ден, а чак на третия. Първите 2 дни ако беше влязла щеше да е с по големи гледания. Тя влиза под номер 10 с 60ка,а реално има 250ка гледания. Тоест 190 ка не са отразени все едно. Имам притеснение, че Вторник беше няма да влезе и в утрешната. Иначе аз я добавих още снощи. Дано да греша де. Но реално само първите 2-3 дни има вероятност да усети първото място A в седмичната ще отчете ли всичките направени гледания или само гледанията от момента, в който влезе в дневната класация. Когато добавих Оф Оф, забелязах, че системата е създала преди това артист Monkey&Fantasy group, а това реално са 2 различни артиста и за Оф Оф се създаде нов артист - Фентъзи Банд. Има ли как да се коригира това. Тоест да се разделят Монкей от Фентъзи Гроуп, после Фентъзи Гроупбда се редактира на Фентъзи Банд, каквото е новото име на оркестъра на Силвър. Не, че е важно, но ми се набиват на очи такива детайли🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 28 минути, Slavi каза: Да, под номер 10 е, но не влезе на първия, нито на втория ден, а чак на третия. Първите 2 дни ако беше влязла щеше да е с по големи гледания. Тя влиза под номер 10 с 60ка,а реално има 250ка гледания. Тоест 190 ка не са отразени все едно. Имам притеснение, че Вторник беше няма да влезе и в утрешната. Иначе аз я добавих още снощи. Дано да греша де. Но реално само първите 2-3 дни има вероятност да усети първото място A в седмичната ще отчете ли всичките направени гледания или само гледанията от момента, в който влезе в дневната класация. Когато добавих Оф Оф, забелязах, че системата е създала преди това артист Monkey&Fantasy group, а това реално са 2 различни артиста и за Оф Оф се създаде нов артист - Фентъзи Банд. Има ли как да се коригира това. Тоест да се разделят Монкей от Фентъзи Гроуп, после Фентъзи Гроупбда се редактира на Фентъзи Банд, каквото е новото име на оркестъра на Силвър. Не, че е важно, но ми се набиват на очи такива детайли🤣 Седмичните ще отчете всички гледания, независимо от дневната класация. Може да се преименуват от страницата на изпълнителя. Може да се добавят нови изпълнители от Add Content. Това прави проектът силен - когато разни такива детайли се забелязват от феновете. Ние сме 3 души, които модерират съдържанието, като 90% от проблемите са забелязани от потребители от какви ли не държави. Сега се сещам как един сърбин ми беше писал, че нямало друга класация в Сърбия и е уникален сайтът. В много държави сайтът излиза в търсачките на Serbia Top 40, serbian charts... в много държави е такова положението, други като Сърбия - Куба, Ямайка,, Мароко, Египет и т.н. Един словенец пък ме светна, че има разлика между Словенска република (Словакия) и Словения. Имаше сума ти словашки изпълнители в словенския чарт. Или пък сума ти корейски изпълнители, бяха в японската класация. Просто хората правят този проект, защото няма как да не се допускат грешки. Скоро пък сума ти песни от Таджикистан изтрих, щото се оказаха скечове и пак по сигнал го забелязахме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Промених Monkey&Fantasy Group само на Monkey, а после добавих двете песни, които бяха в раздела на артиста и като песни на Fantasy Band,в чийто раздел до този момент беше само Оф Оф. Сега очакват одобрение. Утре ще проверя дали има промяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Има ли някакъв начин песните на Ванеса (Малката) да са на едно, а не да е разделена на 2 все едно са двама различни изпълнители? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 преди 1 час, Jouey каза: Има ли някакъв начин песните на Ванеса (Малката) да са на едно, а не да е разделена на 2 все едно са двама различни изпълнители? ДА, могат да се прехвърлят песните в единия или другия профил. А дали псевдонимът ще е такъв и в бъдеще? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 20 минути, meleto каза: ДА, могат да се прехвърлят песните в единия или другия профил. А дали псевдонимът ще е такъв и в бъдеще? Очертава се май да остане така. P.s Като цъкнеш на снимката на профила на Яница отваря песента на Мария и Елена - Тихо ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 преди 7 часа , Jouey каза: Очертава се май да остане така. P.s Като цъкнеш на снимката на профила на Яница отваря песента на Мария и Елена - Тихо ?? Къде е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Защо лайковете под всички тракове в попнейбъл са по 1000,2000 повече отколкото под самите тракова в тубата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 преди 21 минути, Slavi каза: Защо лайковете под всички тракове в попнейбъл са по 1000,2000 повече отколкото под самите тракова в тубата? ДАй ми пример? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 12 минути, meleto каза: ДАй ми пример? На Галин Фараона в Попнейбъл показва 89,8 лайка, а в тубата 88ка. Правих топ 10 на Пайнерски клипове и във всички имаше разминавания. При някои беше от над 2000 лайка. Качих фен клип на Боже мой, който чака одобрение. За 2 дни е направил 120ка и от Алфа са казали, че няма да го трият. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 преди 33 минути, Slavi каза: На Галин Фараона в Попнейбъл показва 89,8 лайка, а в тубата 88ка. Правих топ 10 на Пайнерски клипове и във всички имаше разминавания. При някои беше от над 2000 лайка. Качих фен клип на Боже мой, който чака одобрение. За 2 дни е направил 120ка и от Алфа са казали, че няма да го трият. Доколкото помня, информацията идва директно от YouTube и се обновява на няколко часа. Така, че нямам представа защо има разминаване. Може би като се заема с класацията за лайкове ще прегледам дали всичко е ок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 16 часа , meleto каза: Доколкото помня, информацията идва директно от YouTube и се обновява на няколко часа. Така, че нямам представа защо има разминаване. Може би като се заема с класацията за лайкове ще прегледам дали всичко е ок. По странното е, че не в ютуб лайковете са повече, ами в попнейбъла. Днес има проблем в дневната. Пак като предния път, дето само по старите парчета бяха влезли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 1 час , Slavi каза: По странното е, че не в ютуб лайковете са повече, ами в попнейбъла. Днес има проблем в дневната. Пак като предния път, дето само по старите парчета бяха влезли. За съжаление, снощи YouTube са имали проблем с пращането на информацията. при тях е проблемът и няма какво да сторя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Забелязах, че Пусни го пак се води като албанско парче. Два пъти го едитвам, но все още си стои като албанско. Това, защото е качено в албански канал ли. Все пак песента си е на български и няма логика да участва в албаснкия чарт. И много от песните на Андреа например са качени в румънския канал на Кости, но са си с бг знаменце... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 5 часа , Slavi каза: Забелязах, че Пусни го пак се води като албанско парче. Два пъти го едитвам, но все още си стои като албанско. Това, защото е качено в албански канал ли. Все пак песента си е на български и няма логика да участва в албаснкия чарт. И много от песните на Андреа например са качени в румънския канал на Кости, но са си с бг знаменце... Песента е в албански канал. Кости е композитор и не е толкова важно от коя държава произлиза каналът му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Българската седмична класация беше генерирана наново, заради бъг при добавяне на стара песен на Джена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Започнал съм корекции в гръцкия попнейбъл, че работата е много зле. Повечето изпълнители ги има по 2 пъти. Например ЙОРГОС САБАНИС ЕЛЕНИ ФУРЕЙРА ИЛИАС ВРЕТОС ПАДЕЛИС ПАДЕЛИДИС Засега съм забелязал тези и съм дал на опцията, че се дублират, но все още не е коригирано. Освен това има някои особености в произношението на гръцките букви. Например мп се чете Б, но използва ли се латиница, се пише с b, а не с mp. Нт се чете Д, но на латиница си е d, a не nt. Например Адонис Ремос, който е писан Аntonis Remos. Или Йоргос Сабанис, който е писан Georgios Sampanis. Паделис Паделидис, би следвало да е Padelis Padelidis, а не Pantelis Pantelidis. Не, че е болка за умиране, но и по назад бях казал, че такива неща ми се набиват на очи и ме дразнят. 😜 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 20 минути, Slavi каза: Започнал съм корекции в гръцкия попнейбъл, че работата е много зле. Повечето изпълнители ги има по 2 пъти. Например ЙОРГОС САБАНИС ЕЛЕНИ ФУРЕЙРА ИЛИАС ВРЕТОС ПАДЕЛИС ПАДЕЛИДИС Засега съм забелязал тези и съм дал на опцията, че се дублират, но все още не е коригирано. Освен това има някои особености в произношението на гръцките букви. Например мп се чете Б, но използва ли се латиница, се пише с b, а не с mp. Нт се чете Д, но на латиница си е d, a не nt. Например Адонис Ремос, който е писан Аntonis Remos. Или Йоргос Сабанис, който е писан Georgios Sampanis. Паделис Паделидис, би следвало да е Padelis Padelidis, а не Pantelis Pantelidis. Не, че е болка за умиране, но и по назад бях казал, че такива неща ми се набиват на очи и ме дразнят. 😜 По принцип ползваме конвертор на букви, ама не е много точен. А интересното е, че Гърция е една от малкото държави, от които нямаме много потребители и съответно не е имало кой да помага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, meleto каза: По принцип ползваме конвертор на букви, ама не е много точен. А интересното е, че Гърция е една от малкото държави, от които нямаме много потребители и съответно не е имало кой да помага. Не са го надушили, не са го налазили, византийците мръсни Иначе аз ще ударя едно рамо, нали Гърция ми е като втора България. Ще ги редактвам като забележа неточности. Първо да се оправят артистите, че доста се дублират заради особеностите при изписването на имената им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 18 минути, Slavi каза: Не са го надушили, не са го налазили, византийците мръсни Иначе аз ще ударя едно рамо, нали Гърция ми е като втора България. Ще ги редактвам като забележа неточности. Първо да се оправят артистите, че доста се дублират заради особеностите при изписването на имената им. Аз ги одобрих. Старите профили се маркират като дублирани и песните се местят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 часа , meleto каза: Аз ги одобрих. Старите профили се маркират като дублирани и песните се местят. Ще слееш ли профилите на Малката/Ванеса? P.s. Защо пак липсват новите песни в дневната класация? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 23 часа , Jouey каза: Ще слееш ли профилите на Малката/Ванеса? P.s. Защо пак липсват новите песни в дневната класация? Все още не съм сигурен дали е правилна стъпка. От вчера YouTube пак са давали проблеми и не бяха записани данни на 23ти. НА 24 данните са за 48 часа и затова песните не са влезли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Днес съм намерил поне 15 дублиращи изпълнители в гръцкия попнейбъл. Някои дори ги има по 3 пъти и не знам как да процедирам в такива случаи... Други пък ги има и като самостоятелни и отделно като дует, защото имат 1-2 дуета примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 19 минути, Slavi каза: Днес съм намерил поне 15 дублиращи изпълнители в гръцкия попнейбъл. Някои дори ги има по 3 пъти и не знам как да процедирам в такива случаи... Други пък ги има и като самостоятелни и отделно като дует, защото имат 1-2 дуета примерно. Най-добрият вариант е да се сигнализират повтарящите и да се слеят, както направи с другите 4 или колкото бяха. По принцип и дуетните могат да се раздробят. Например: Иван и Петкана имат общ профил. - Ако Иван или Петкана нямат самостоятелен профил се създават. После общият профил на Иван и Петкана се заявява като дублиран към някой от самостоятелните профили, например на Иван. После се добавя към дадена песен и Петкана. - Ако имат самостоятелни е същото, само че няма да се създават предварително. Директно се заявява като дублиран и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари