Jump to content

Всичко за Popnable в една тема (Q&A)

Препоръчани коментари

От 11.05.2019 г. от 9:13, Slavi каза:

Ами двоен е. Добавил си изброените от мен още същия ден, а на Деса и Малката не си. Малката уж вчера е добавена, а днес пак я няма в класацията. Тоест 2та и най силни премиерни дни няма да бъдат отразени. И Деса не е ясно дали утре ще е в класацията, ако стане като с Малката и Таня Маринова... 

Expand  

Таня Маринова е №10 днес. При Малката има бъг при добавянето. 

Друг вариант, който може да се обмисли е като излезе нова песен, да я пращате за добавяне, по този начин в края на деня ще бъде качена. Ще имам грижата.

Сподели в други сайтове

От 11.05.2019 г. от 9:48, meleto каза:

Таня Маринова е №10 днес. При Малката има бъг при добавянето. 

Друг вариант, който може да се обмисли е като излезе нова песен, да я пращате за добавяне, по този начин в края на деня ще бъде качена. Ще имам грижата.

Expand  

Да, под номер 10 е, но не влезе на първия, нито на втория ден, а чак на третия. Първите 2 дни ако беше влязла щеше да е с по големи гледания. Тя влиза под номер 10 с 60ка,а реално има 250ка гледания. Тоест 190 ка не са отразени все едно. 

Имам притеснение, че Вторник беше няма да влезе и в утрешната. Иначе аз я добавих още снощи. Дано да греша де. Но реално само първите 2-3 дни има вероятност да усети първото място:D

A в седмичната ще отчете ли всичките направени гледания или само гледанията от момента, в който влезе в дневната класация. 

Когато добавих Оф Оф, забелязах, че системата е създала преди това артист Monkey&Fantasy group, а това реално са 2 различни артиста и за Оф Оф се създаде нов артист - Фентъзи Банд. Има ли как да се коригира това. Тоест да се разделят Монкей от Фентъзи Гроуп, после Фентъзи Гроупбда се редактира на Фентъзи Банд, каквото е новото име на оркестъра на Силвър. Не, че е важно, но ми се набиват на очи такива детайли🤣

image.png

Сподели в други сайтове

От 11.05.2019 г. от 10:24, Slavi каза:

Да, под номер 10 е, но не влезе на първия, нито на втория ден, а чак на третия. Първите 2 дни ако беше влязла щеше да е с по големи гледания. Тя влиза под номер 10 с 60ка,а реално има 250ка гледания. Тоест 190 ка не са отразени все едно. 

Имам притеснение, че Вторник беше няма да влезе и в утрешната. Иначе аз я добавих още снощи. Дано да греша де. Но реално само първите 2-3 дни има вероятност да усети първото място:D

A в седмичната ще отчете ли всичките направени гледания или само гледанията от момента, в който влезе в дневната класация. 

Когато добавих Оф Оф, забелязах, че системата е създала преди това артист Monkey&Fantasy group, а това реално са 2 различни артиста и за Оф Оф се създаде нов артист - Фентъзи Банд. Има ли как да се коригира това. Тоест да се разделят Монкей от Фентъзи Гроуп, после Фентъзи Гроупбда се редактира на Фентъзи Банд, каквото е новото име на оркестъра на Силвър. Не, че е важно, но ми се набиват на очи такива детайли🤣

Expand  

Седмичните ще отчете всички гледания, независимо от дневната класация.

Може да се преименуват от страницата на изпълнителя. Може да се добавят нови изпълнители от Add Content.

Това прави проектът силен - когато разни такива детайли се забелязват от феновете. Ние сме 3 души, които модерират съдържанието, като 90% от проблемите са забелязани от потребители от какви ли не държави.

Сега се сещам как един сърбин ми беше писал, че нямало друга класация в Сърбия и е уникален сайтът. В много държави сайтът излиза в търсачките на Serbia Top 40, serbian charts... в много държави е такова положението, други като Сърбия - Куба, Ямайка,, Мароко, Египет и т.н. 

Един словенец пък ме светна, че има разлика между Словенска република (Словакия) и Словения. Имаше сума ти словашки изпълнители в словенския чарт. Или пък сума ти корейски изпълнители, бяха в японската класация. Просто хората правят този проект, защото няма как да не се допускат грешки. 

Скоро пък сума ти песни от Таджикистан изтрих, щото се оказаха скечове и пак по сигнал го забелязахме.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Промених Monkey&Fantasy Group само на Monkey, а после добавих  двете песни, които бяха в раздела на артиста и като песни на Fantasy Band,в чийто раздел до този момент беше само Оф Оф. Сега очакват одобрение. Утре ще проверя дали има промяна. 

Screenshot_20190511_151552_com.android.chrome.jpg

image.png

Сподели в други сайтове

От 11.05.2019 г. от 21:00, Jouey каза:

Има ли някакъв начин песните на Ванеса (Малката) да са на едно, а не да е разделена на 2 все едно са двама различни изпълнители?

Expand  

ДА, могат да се прехвърлят песните в единия или другия профил. А дали псевдонимът ще е такъв и в бъдеще?

Сподели в други сайтове

От 11.05.2019 г. от 22:11, meleto каза:

ДА, могат да се прехвърлят песните в единия или другия профил. А дали псевдонимът ще е такъв и в бъдеще?

Expand  

Очертава се май да остане така. :D

P.s Като цъкнеш на снимката на профила на Яница отваря песента на Мария и Елена - Тихо ?? :D

Сподели в други сайтове

От 11.05.2019 г. от 22:31, Jouey каза:

Очертава се май да остане така. :D

P.s Като цъкнеш на снимката на профила на Яница отваря песента на Мария и Елена - Тихо ?? :D

Expand  

Къде е това?

Сподели в други сайтове

От 16.05.2019 г. от 17:22, Slavi каза:

Защо лайковете под всички тракове в попнейбъл са по 1000,2000 повече отколкото под самите тракова в тубата? 

Expand  

ДАй ми пример?

Сподели в други сайтове

От 16.05.2019 г. от 17:43, meleto каза:

ДАй ми пример?

Expand  

На Галин Фараона в Попнейбъл показва 89,8 лайка, а в тубата 88ка. Правих топ 10 на Пайнерски клипове и във всички имаше разминавания. При някои беше от над 2000 лайка. 

Качих фен клип на Боже мой, който чака одобрение. За 2 дни е направил 120ка и от Алфа са казали, че няма да го трият. 

image.png

Сподели в други сайтове

От 16.05.2019 г. от 18:01, Slavi каза:

На Галин Фараона в Попнейбъл показва 89,8 лайка, а в тубата 88ка. Правих топ 10 на Пайнерски клипове и във всички имаше разминавания. При някои беше от над 2000 лайка. 

Качих фен клип на Боже мой, който чака одобрение. За 2 дни е направил 120ка и от Алфа са казали, че няма да го трият. 

Expand  

Доколкото помня, информацията идва директно от YouTube  и се обновява на няколко часа. Така, че нямам представа защо има разминаване. Може би като се заема с класацията за лайкове ще прегледам дали всичко е ок.

Сподели в други сайтове

От 16.05.2019 г. от 18:36, meleto каза:

Доколкото помня, информацията идва директно от YouTube  и се обновява на няколко часа. Така, че нямам представа защо има разминаване. Може би като се заема с класацията за лайкове ще прегледам дали всичко е ок.

Expand  

По странното е, че не в ютуб лайковете са повече, ами в попнейбъла. 

Днес има проблем в дневната. Пак като предния път, дето само по старите парчета бяха влезли. 

image.png

Сподели в други сайтове

От 17.05.2019 г. от 10:47, Slavi каза:

По странното е, че не в ютуб лайковете са повече, ами в попнейбъла. 

Днес има проблем в дневната. Пак като предния път, дето само по старите парчета бяха влезли. 

Expand  

За съжаление, снощи YouTube са имали проблем с пращането на информацията. при тях е проблемът и няма какво да сторя.

Сподели в други сайтове

Забелязах, че Пусни го пак се води като албанско парче. Два пъти го едитвам, но все още си стои като албанско. Това, защото е качено в албански канал ли. Все пак песента си е на български и няма логика да участва в албаснкия чарт. И много от песните на Андреа например са качени в румънския канал на Кости, но са си с бг знаменце... 

image.png

Сподели в други сайтове

От 18.05.2019 г. от 10:23, Slavi каза:

Забелязах, че Пусни го пак се води като албанско парче. Два пъти го едитвам, но все още си стои като албанско. Това, защото е качено в албански канал ли. Все пак песента си е на български и няма логика да участва в албаснкия чарт. И много от песните на Андреа например са качени в румънския канал на Кости, но са си с бг знаменце... 

Expand  

Песента е в албански канал. Кости е композитор и не е толкова важно от коя държава произлиза каналът му.

Сподели в други сайтове

Започнал съм корекции в гръцкия попнейбъл, че работата е много зле. Повечето изпълнители ги има по 2 пъти. Например

ЙОРГОС САБАНИС

ЕЛЕНИ ФУРЕЙРА

ИЛИАС ВРЕТОС

ПАДЕЛИС ПАДЕЛИДИС

Засега съм забелязал тези и съм дал на опцията, че се дублират, но все още не е коригирано. Освен това има някои особености в произношението на гръцките букви. Например мп се чете Б, но използва ли се латиница, се пише с b, а не с mp. Нт се чете Д, но на латиница си е d, a не nt. Например Адонис Ремос, който е писан Аntonis Remos. Или Йоргос Сабанис, който е писан Georgios Sampanis. Паделис Паделидис, би следвало да е Padelis Padelidis, а не Pantelis Pantelidis. Не, че е болка за умиране, но и по назад бях казал, че такива неща ми се набиват на очи и ме дразнят. 😜

image.png

Сподели в други сайтове

От 23.05.2019 г. от 15:14, Slavi каза:

Започнал съм корекции в гръцкия попнейбъл, че работата е много зле. Повечето изпълнители ги има по 2 пъти. Например

ЙОРГОС САБАНИС

ЕЛЕНИ ФУРЕЙРА

ИЛИАС ВРЕТОС

ПАДЕЛИС ПАДЕЛИДИС

Засега съм забелязал тези и съм дал на опцията, че се дублират, но все още не е коригирано. Освен това има някои особености в произношението на гръцките букви. Например мп се чете Б, но използва ли се латиница, се пише с b, а не с mp. Нт се чете Д, но на латиница си е d, a не nt. Например Адонис Ремос, който е писан Аntonis Remos. Или Йоргос Сабанис, който е писан Georgios Sampanis. Паделис Паделидис, би следвало да е Padelis Padelidis, а не Pantelis Pantelidis. Не, че е болка за умиране, но и по назад бях казал, че такива неща ми се набиват на очи и ме дразнят. 😜

Expand  

По принцип ползваме конвертор на букви, ама не е много точен. А интересното е, че Гърция е една от малкото държави, от които нямаме много потребители и съответно не е имало кой да помага. 

Сподели в други сайтове

От 23.05.2019 г. от 15:36, meleto каза:

По принцип ползваме конвертор на букви, ама не е много точен. А интересното е, че Гърция е една от малкото държави, от които нямаме много потребители и съответно не е имало кой да помага. 

Expand  

Не са го надушили, не са го налазили, византийците мръсни:shifty:

Иначе аз ще ударя едно рамо, нали Гърция ми е като втора България. Ще ги редактвам като забележа неточности. Първо да се оправят артистите, че доста се дублират заради особеностите при изписването на имената им. 

image.png

Сподели в други сайтове

От 23.05.2019 г. от 16:07, Slavi каза:

Не са го надушили, не са го налазили, византийците мръсни:shifty:

Иначе аз ще ударя едно рамо, нали Гърция ми е като втора България. Ще ги редактвам като забележа неточности. Първо да се оправят артистите, че доста се дублират заради особеностите при изписването на имената им. 

Expand  

Аз ги одобрих. ;) Старите профили се маркират като дублирани и песните се местят.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

От 23.05.2019 г. от 16:25, meleto каза:

Аз ги одобрих. ;) Старите профили се маркират като дублирани и песните се местят.

Expand  

Ще слееш ли профилите на Малката/Ванеса?

P.s. Защо пак липсват новите песни в дневната класация?

Сподели в други сайтове

От 23.05.2019 г. от 19:30, Jouey каза:

Ще слееш ли профилите на Малката/Ванеса?

P.s. Защо пак липсват новите песни в дневната класация?

Expand  

Все още не съм сигурен дали е правилна стъпка.

От вчера YouTube пак са давали проблеми и не бяха записани данни на 23ти. НА 24 данните са за 48 часа и затова песните не са влезли.

Сподели в други сайтове

Днес съм намерил поне 15 дублиращи изпълнители в гръцкия попнейбъл. Някои дори ги има по 3 пъти и не знам как да процедирам в такива случаи... Други пък ги има и като самостоятелни и отделно като дует, защото имат 1-2 дуета примерно. 

image.png

Сподели в други сайтове

От 24.05.2019 г. от 19:39, Slavi каза:

Днес съм намерил поне 15 дублиращи изпълнители в гръцкия попнейбъл. Някои дори ги има по 3 пъти и не знам как да процедирам в такива случаи... Други пък ги има и като самостоятелни и отделно като дует, защото имат 1-2 дуета примерно. 

Expand  

Най-добрият вариант е да се сигнализират повтарящите и да се слеят, както направи с другите 4 или колкото бяха. 

По принцип и дуетните могат да се раздробят. Например:

Иван и Петкана имат общ профил.

- Ако Иван или Петкана нямат самостоятелен профил се създават. После общият профил на Иван и Петкана се заявява като дублиран към някой от самостоятелните профили, например на Иван. После се добавя към дадена песен и Петкана.

- Ако имат самостоятелни е същото, само че няма да се създават предварително. Директно се заявява като дублиран и тн. 

Сподели в други сайтове

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...