DrAkO Публикувано на Май 6 Report Share Публикувано на Май 6 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Браво на Емимия. Доста работи последно време. Втори проект в рамките на 6 месеца за друг пазар. Песничката не е лоша. Можеше малко по добре да изпее вокалите с възможностите, които има, но това е дребен кахър. Явно е решила да пробива извън БГ. Успех 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Добра е песничката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Ооо, много яка. Мачкай, Емили😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 нова ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Не е никак зле. Какво става с Емилия-та? Нещо е брутална напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Браво, много ми хареса. Страхотно се е получило. Доста по-добре от Harem. 🙂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Това е много добро!!!!! Емилия тази година е решила да кърти. С добра реклама това може да стане голям хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Кости да не е решил да прави Емилия новата Andrea Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много яка песен, бе! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много якооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DjBS Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Имам я и wav, ама не мога да я кача, че трябва още много да спамя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 29 минути, DjBS каза: Имам я и wav, ама не мога да я кача, че трябва още много да спамя. Прати я на някой друг да я качи ако искаш. Много зле върви с гледанията, а е в голям канал. Искаше ми се да стане хит, много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Абсолютно нищо не е. А на Ема испанският е плачевен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Симпатична песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Без да знам испански усещам как Емилия се гаври с тоя език. Кен лий... Тя много се активизирала напоследък.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 На фона, на последните песни от тези дни, тази не е толкова лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Суперрр песеннн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.