Fast Публикувано на Май 7 Report Share Публикувано на Май 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не ми хареса.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Допада ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Много дива песен, още един хит този месец! Браво! Тази песен май е била за Преслава и Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Слабо. На Илиян песента с Теди Александрова е къде, къде по-добра. На Емануела също не разбирам за какво й е било включването в този дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Слабо, следващата ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Да са чували за цензура? Не ги ли е срам да пеят подобни цинизми? Директно си ги цепят вече. Сигурно следват к*р, п*тка, педе*ас и пр. Затова чалгата е на това ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 И на мен не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Интересна песен и готино изпяване от Емица, ама Илиян е досаден. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не ми хареса ама ще я въртя докато не започне заради фразата с к*рвите, тва ми допада😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тая няма голям хит от дуета с Джордан. Всичко й заминава, с тая песен ще е същото. Не ме кефи. Клипа - повече от тъп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не очаквах чак толкова тъпа песен. Не става за второ слушане. Емануела май е загубила усещането си за хубави песни. Как може да се навие да изпее това... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Слабо, двамата могат много вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Боклуците са готови всичко да изпеят, за да случат нс хит. Непоносими. Смъкват нивото в чалгата. Иначе има зарибяващ саунд и аранжимент. Дано не стане хит, но като знам вкусовете на таргет 18-25... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Аз пък не очаквах песен на Ганев да ми звучи като дуета на Галин с Емануела "5, 6, 7, 8". Песента като за Илиян е нещо по-различно, при Емануела минава и заминава. Със сигурност един от най-слабите проекти на Емануела и като песен и като видео, а аз и нищо този път не очаквах, де. Само като видях, че ще е дует с Илиян и веднага ми стана ясно.... Ако е била за Преслава и Илиян, много добре, че не са я направили. Текста няма да го коментирам, то просто се вижда колко е пошло всичко в самия проект този път. По-скоро съм разочарован от Емануела. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Харесвам Емануела, но Илиян е непоносим. Нито мога да го гледам, нито слушам. Текстът е прекалено елементарен и на ниско ниво, затова и подозирам, че може да се хареса на масовката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 1 час, Slavi каза: Боклуците са готови всичко да изпеят, за да случат нс хит. Непоносими. Смъкват нивото в чалгата. Иначе има зарибяващ саунд и аранжимент. Дано не стане хит, но като знам вкусовете на таргет 18-25... Подкрепям.Абсолютно вярно,преди години в самото начало на поп фолка си пишеха сами текстовете и песните бяха качествени.Както има една приказка,всичко е до време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Ужасна е, това пред дуетите на Галена и Емилия е направо смешка, а Емануела колкото и да я харесвам, скоро заедно с Анелия ще са по-безинтересни и от Арти, не съм убеден дали неговите песни не остават по-дълго в паметта на слушателя вече... Толкова си вредят с това бълване, че нямам коментар. Видеото е супер евтино, Илиян не ми се коментира... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Вие като извадени от някое църковно училище сте обаче.... 90% от вас случат и рап, в който се пеят много по-долни неща от една дума "курви", но изпято от Емануела ви е като най-гнусното и пошло нещо. Айде без двойни стандарти. Цензура ще има за TV, в интернета за какво да има? Айде стига глупости, сякаш съм във монашески форум...ебахти възмутените.. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Тъпичко е, много ниска топка и опит за провокация. Няма да го слушам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Само клипа ми е симпатичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 2 часа , alisali1234 каза: Вие като извадени от някое църковно училище сте обаче.... 90% от вас случат и рап, в който се пеят много по-долни неща от една дума "курви", но изпято от Емануела ви е като най-гнусното и пошло нещо. Айде без двойни стандарти. Цензура ще има за TV, в интернета за какво да има? Айде стига глупости, сякаш съм във монашески форум...ебахти възмутените.. 1. Мина модата да се пее за курви и парцали 2. Един от най големите и общи парцали да пее за курви е нелепо. Трудно някой може да я стигне по :)лък. Винаги най големите парцали в попфолка са пяли тези текстове. 3. Заради тези текстове чалгата влезе в клубовете и излезе от дома на нормалните българи. И таман малко да се поизчисти от тази гнусотия, и пак певици като Емануела, Яница и други мекотели ще се върнат към тях. Язък за труда на певици като Галена, Преслава, Деса, Глория, Ивана, Анелия, които са налагали по романтична линия на текстовете през годините. Заради песни като тази на Емануела се слагат етикети на чалгата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 преди 19 минути, Slavi каза: 1. Мина модата да се пее за курви и парцали 2. Един от най големите и общи парцали да пее за курви е нелепо. Трудно някой може да я стигне по :)лък. Винаги най големите парцали в попфолка са пяли тези текстове. 3. Заради тези текстове чалгата влезе в клубовете и излезе от дома на нормалните българи. И таман малко да се поизчисти от тази гнусотия, и пак певици като Емануела, Яница и други мекотели ще се върнат към тях. Язък за труда на певици като Галена, Преслава, Деса, Глория, Ивана, Анелия, които са налагали по романтична линия на текстовете през годините. Заради песни като тази на Емануела се слагат етикети на чалгата... Вярно с оригинала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 На първо слушане ми идва някак си слаба.😐 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Зоопарк ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.