Mr. Greshen Публикувано на Май 7 Report Share Публикувано на Май 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Лияна е решила да ги мачка всичките явно. Евала! Страхотен проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Доста готина песен, недодялано изпяване. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не е лоша, но определено Лияна има много по добри неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Хубаво видео и този път! Но след "Принцеса" като проект бледнее и все пак Лияна винаги прави яки неща. За съжаление обаче няма да я слушам толкова често, просто приятна песен, хубав клип и толкова..... Докато предната песен ще остане и ще си я слушам, тази просто ми е между другото. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Хубава е. Харесва ми посоката, която е поела Лияна - песни като тази и "Принцеса" липсваха дълго в жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Различна е отново и ми допада, има много смисъл в последните й песни, което радва, можело е все пак да се постараят още за текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Предната вдигна доста високо летвата, тази не ми е по вкуса...много ми е сладникава. Тя си е любовна песен де, нормално. Захаросана ми е някак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Брутална песен, направо разплаква. Не съм я спряла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не е лоша, но не ме грабна. Клипа е интересен, а Лияна отново изглежда много добре. Не мисля, че песента ще стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Доколкото разбрах сама е писала текста и затова звучи така преживяна. Хубава песен за слушане. Вероятно няма да стане голям хит, защото Лияна загуби инерцията си, но трябва да има и такива песни, които не се сливат с клубната масовка. Дразнят ме вокалите само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Много хубава песен, Лияна да продължава така. Клипът също е жесток Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Хубава песен, добър замисъл и добра реализация. Харесва ми посоката, в която е тръгнала Лияна. Трябват повече смислени песни на жанра.😊 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Пръска! Само така напред! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Супер е Лияна. Последните две песни са си големи попадения. Тази също като предишната е смислена, стойностна и вярвам, че ще се оцени. Въпрос на време е на попадне на хит като "Изневяра", "Забранена любов" и "Ох-ох" и пак да мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Добра песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Уникален проект от Лиана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.