Fast Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много е надъхана Ванеса, кефи ме. Дано стане хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много е яка! Успех в Пайнер! Жалко за псевдонима Ванеса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много е зле. Пашев е голяма трагедия, ако мисли да продължава с него - лошо. Ванеса какви песни имаше, как не я е срам да пее сега такива неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много силно първо парче. Музиката е един път. Текста хем има нахакана част, хем е към абитюриентите, хем има и любовна драма. Малко се е изхвърлила с този милион за ден, ама лошо няма да си повярва малко. Ванеса е в топ форма определено - отслабнала, секси, магнетична, харизматична. Не съм вярвал, че ще го кажа, но тази година Пашев слага в малкия си джоб Ганев. Песните му са различни една от друга и изобщо от това, което предлага Ганев като звучене, но все пак се придържа към алтуалния саунд. Успех на парчето. Много силен месец за чалгата от Добре ли си насам. Време беше чалгата да вдигне малко левела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Яка е, някаква надъхваща Успех и желая , ама дано следващата и песен да е с предишния псевдоним. А този да са го сложили за закачка, да се заговори за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Това с Малката не е сериозно, хората си я познават като Ванеса. Иначе песента не е зле, но старите й са един път, тук текста никак не ми допада, няма никакъв смисъл в него. Иначе се е надъхала, изглежда повече от добре, желая й много успехи, защото определено много я харесвам и песните й винаги са ми оставали в плейлиста за дълго време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много е яка.. Успех и желая! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 3 минути, Роско каза: Яка е, някаква надъхваща Успех и желая , ама дано следващата и песен да е с предишния псевдоним. А този да са го сложили за закачка, да се заговори за нея. Няма как да използва Ванеса заради Ара, мисля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 3 минути, Mr. Greshen каза: Няма как да използва Ванеса заради Ара, мисля. Да си смени името по лична карта на Ванеса, и никой копче няма да и каже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Или просто да беше Ванесса, но тва Малката е нелепо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, ANGEL каза: Или просто да беше Ванесса, но тва Малката е нелепо. Да, толкова е просто. Не вярвам така да остане, дано е ПР трик Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, Роско каза: Да, толкова е просто. Не вярвам така да остане, дано е ПР трик Тя и инстаграм вече се е писала - Малката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, El Gato каза: Тя и инстаграм вече се е писала - Малката. олеле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ванеса нацели добра песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тия са се изгаврили с нея с това наименование. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Слабо. След всички яки песни в Ара, тази ми е твърде безлична и тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 6 минути, BobiTo каза: Слабо. След всички яки песни в Ара, тази ми е твърде безлична и тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Дори на Таня Маринова и е по-хубава песента. Не ме изкефи тоя път Ванеса...малката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ако Ара са намесени разбирам защо е искала да смени псевдонима си, който беше прекрасен. Тя се казва Ваня и можеше нещо друго да измисли с В, а не това по името на песента й с Алисия - МАЛКАТА. Много несериозно звучи, вярно, а сигурно феновете са го избрали заради тая песен. Клипът е добър, готин, като за първи в нова компания е доста, даже прекалено добре. Песента и тя още по-добре. Има хитов потенциал, надъхващ и хитов текст, лесно се запява, точно покрай баловете ще върви....... Това "брат" малко дразни, но се преживява, пък и Пашев - доста добра музика. Успех, защото заслужава! Все пак да вземе да помисли обаче за тоя псевдоним, има толкова много имена, толкова ли няма акъл и мозък да прецени сама, не знам. Чак ме нервира! Да вземе да смени това малката, че направо ми иде да й шибна два шамара! Язък за хубавото име, което носи!!!!!! Пфффф, ядосвам сеееееее!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да беше се написала ВАНЕ СА ВА НЕСА ВА НЕ СА ВА-НЕ-СА ВА.НЕ.СА По-малко слабоумно щеше да е... Песента е тъпа. НЕ ми хареса изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Първоначално помислих, че става въпрос за нова кандидат тийн-лидерка. Жена с дете се е писала "Малката" - това е несериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Нова Ванеса също звучи по-добре от Малката.Да се беше допитала до Нова Десислава, нали вече са в една фирма.😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много тъпа песен. Не виждам какво ви кефи, нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.