asylum Публикувано на Май 9 Report Share Публикувано на Май 9 Екс-Лоренция: 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 БРУТАЛНА! Жалко, че смени уникалния псевдоним, Лоренция беше много по-звездно от Тиана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ама Тиана звучи по-добре! Ха ха ха ха, аз не очаквах пък да ми хареса! Комично, но готино..... тая реплика за котето и куче-пазач много ме изкефи! Добре, да не повярваш, но ме развесели и песента чак ме кара да стана като я чуя...... Супер! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Тази Тиана пó ме кефи, но и новата се ядва: https://m.vbox7.com/play:8c36d49e90 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Песента и с Оцко може и да беше кавър на "За големите мъже" на Тоца, ама поне мязаше там на нещо. Това на нищо не мяза. И изглежда още по-зле. Като някакъв травестит е. Ванеса стана "Малката" , Лоренция стана "Тиана"... чудя се какво следва вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Не става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Страшна простотия, кой ги прави, а и по лошо, кой ги слуша тия "песни" ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 След първото слушане вече не я спирам ако излезне песента ще помоля линк за сваляне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Бива не е лошаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.