NazzkO Публикувано на Май 10 Report Share Публикувано на Май 10 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Повече такива песни да де правя, със смислен текст но със яка музика. Най-добрият текст на годината със Добре ли си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Яка е песента. В началото на клипа все едно гледам Гергана. Дано стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Не е лоша, но ме ме впечатлява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Уникални куплетииии! ❤️ Деската избухнааа! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Знаех си, че Фатме не е загубила правилната посока!В каквато и дупка да е изпадала винаги успява да се съвземе и да ни покаже на какво е способна.Надмина очакванията ми стократно!Да продължава в този дух и да забрави за маанетата, които само я дърпат надолу!♥️♥️♥️ 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Добър проект. Струваше си чакането. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Най-хубаво е когато един изпълнител надмине очакванията на собствените си фенове... Не че напоследък нашите за Десислава бяха големи. Бях се зарекъл да не се запалвам пак по нея ако пусне просто стойностна поп-фолк песен, но с това пеене как да не ме разколебае... И клипът е брутален, даже и визията от първата промо снимка ми допада в движение. За мен това е истинското завръщане на Деси Слава. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nicky111 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много добър проект 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Имах наистина толкова малки очаквания покрай онзи кадър, че сега съм повече от впечатлен и доволен. Музиката на ДесиСлава е страшна. Горд съм, че може да създаде такова нещо. Истински попфолк с меланхолия в куплетите, какъвто най и ходи. Текста е страхотен. Най добрия за годината. И за видеото се е постарала адски много. Едно от най добрите е и то за 2019. Но имам и няколко критики. Ганев се е насрал малко с аранжимента. Някак не ми е в симбиоза с музика, текст и изпълнение. Самото изпяване не е лошо, но не е онова, което беше до преди 2 години. Няма я онази чувственост в гласа и. Малко е амортизирал покрай начина и на живот, което е тъжно. И в самия клип е доста статична. Една от визиите и е доста зле. Останслите са супер. Пожелавам успех на парчето. Много се е постарала, но сред тази бясна конкуренция не знам дали ще изпъкне... Съмнявам се да стане тотален хит, но и го пожелавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Много добра песен, браво! Текста и музиката ми харесват, втория куплет малко ми се размива, но останалите неща компенсират. Изпяването е супер, но тя Деса си го може. По-добре да влага гласа си в такива проекти. Клипа не е зле като за нея, на мен ми допада, трябваше малко повече да изпипа визията на някои места. Една от силните песни до този момент за годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 На мен ли ми се струва, че в една от визиите прилича на Гергана леко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Невероятна песен от ДЕСА! Мачкай! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Малко ми е безлична. Но е хубаво, че разчита на малко по-разнообразни неща. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Напомня ми за старата вълна от песни. Хубава е! Клипът също е добър! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Деси си го може, песента поне на 1во слушане не е кой знае какво, но ще си стане хит само заради името й. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Не ме впечатли особено - особено, ако се сравнява с "И това ще преживея" и "В друг живот". Тук имате склонност да се прихласвате малко повече като чуете, нещо което е различно от твърд кючек и няма в текста си "боклук" и "к*рва". Песента си е типичен комерс, който не смятам, че ще се нареди дори до нейните най-популярни песни от последно време, както остава за хитовете на сезона. А тая откачалка какво е е направила в лице. Прилича на зомби, излязло от някой филм на ужасите. То от толкова корекции, на това заприличваш. По-грозна не е била никога и продължава да носи някакви странни перуки. Да не би да се е обръснала 0 номер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Супер изненада от Деси.... И песента и клипа са супер! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 29 минути, dan!el каза: Не ме впечатли особено - особено, ако се сравнява с "И това ще преживея" и "В друг живот". Тук имате склонност да се прихласвате малко повече като чуете, нещо което е различно от твърд кючек и няма в текста си "боклук" и "к*рва". Песента си е типичен комерс, който не смятам, че ще се нареди дори до нейните най-популярни песни от последно време, както остава за хитовете на сезона. А тая откачалка какво е е направила в лице. Прилича на зомби, излязло от някой филм на ужасите. То от толкова корекции, на това заприличваш. По-грозна не е била никога и продължава да носи някакви странни перуки. Да не би да се е обръснала 0 номер? Ей, голям гад си. Как пък едно хубаво нещо не отчете за проекта... При такива музика, текст и клип и то... Да, Ганев с тъпия си аранжимент я е комерсиализирал и някак не и отива подобен аранжимент, но да я определиш като типичен комерс чак... Очевидно женичката се е комплексирала след второто раждане и се чуди как да се освежи, но се случва точно обратното. И все пак самостоятелните и парчета са далеч по успешни от самостоятелните на една Емилия, които едва се приборват за 2 милиона. То с дуети и баба знае👵 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 7 минути, Slavi каза: И все пак самостоятелните и парчета са далеч по успешни от самостоятелните на една Емилия, които едва се приборват за 2 милиона. То с дуети и баба знае👵 Това в каква връзка се казва, при положение, че обсъждаме Деси Слава в темата за новия й проект. И да, за мен след първия куплет песента си е точно комерсиална и много по-слаба от други нейни в този стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нещо не ме грабна. Куплетите стават, но припева ми е слаб и безличен. Едва ли ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Супер текст, но другото никак не ме впечатли. Музиката ми звучи като слаба версия на нещо на Ганев. Ако тези дни нищо не се пуска ще се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Хубав текст, по-различен, но мелодията на припева е до болка втръснала и позната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Супер е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.