Vancho Публикувано на Май 12 Report Share Публикувано на Май 12 Всичко за кей попа - в тази тема. Правила: 1. В темата се коментира само и единствено K-POP. 2. Без спам / флууд 3. Без обиди. Не мога да проумея как оставиха тая песен без видео... 😶 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 За сметка на това Kill This Love се оказа доста силен проект за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 и двете песни ми харесват но жалко че предната остана без клип Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 1 час , Brian каза: и двете песни ми харесват но жалко че предната остана без клип Жалко е да, явно Warner или YG са нямали достатъчно бюджет за да направят клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Тази тема май умряла Не знам дали някой активен ги следи, но тази година имаше много силни дебюти. NewJeans & AcidAngelsFromAsia определено са ми най-интересните групи от много време насам. Spoiler Освен тях, IVE & aespa също се държат много добре в класацийте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 50 минути, Emanuela.Carey каза: Тази тема май умряла Не знам дали някой активен ги следи, но тази година имаше много силни дебюти. NewJeans & AcidAngelsFromAsia определено са ми най-интересните групи от много време насам. Свий скритото съдържание Освен тях, IVE & aespa също се държат много добре в класацийте. Като цяло K-pop индустрията много напредна. Реално почти не минава ден без техни песни да са в топ 10 на най-гледаните песни в Ютуб. Онзди ден на 6то място беше (G)I-Dle https://popnable.com/worldwide/charts/hot100-songs/2022-11-05 В топ 100 си влизат безпроблемно много банди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 55 минути, meleto каза: Като цяло K-pop индустрията много напредна. Реално почти не минава ден без техни песни да са в топ 10 на най-гледаните песни в Ютуб. Онзди ден на 6то място беше (G)I-Dle https://popnable.com/worldwide/charts/hot100-songs/2022-11-05 В топ 100 си влизат безпроблемно много банди. Доста добре им се получи съчетаването на Jpop пазарния модел + западното музикално звучене. Според мен тази година беше по-слаба от предните няколко, но с новите дебютанти очаквам следващата да е по-силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.