Mr. Greshen Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Клипа ми напомня на Теди Александрова - В сърцето. Колко платиха на Ганев за да подпише Десита като композитор вместо него? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Докато "Няма да ти мине" звучеше приятно ретро, това е по-скоро дразнещо мазно. Не е супер зле все пак. Лидия кефи, а Десита и в чалгата не я бива - просто не става момичето, безлична е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, Kriminal каза: Клипа ми напомня на Теди Александрова - В сърцето. Колко платиха на Ганев за да подпише Десита като композитор вместо него? Десита отдавна каза, че музиката е нейна 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ако беше самостоятелна на Лидия, може би щеше да има шансове за голям хит, но така, не знам. Гласът на Десита дразни.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Десита от рапиране премина на мазна чалга. Пробва къде ще й мине номера за слава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jivko31 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен пък супер много ме кефи Десита 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 8 минути, jivko31 каза: Мен пък супер много ме кефи Десита Мен също. Топ:) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Защо се оливат да купуват лайкове? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Това ако беше Лидия x Емануела щеше да е зверския хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Брутални, много як хит. Клипът също е топ. Заслужаваше си да се чака Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ебахти скапания боклук е тая песен, не бих си я пуснал доброволно втори път, а първия не я издържах докрая. NEXT 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Боже мой... ужасна песен. Дали са я слушали преди да я издадат? Иначе и двете са много симпатични и имат бъдеще, но как може толкова умряла песен да им пуснат??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много ме кефи песентаа,ама много! Лидия е адски крисиваааа!!! 😍😍😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен пък ме радва песента. Глъдка свеж въздух е, а наистина Лидия е убийствена. Това момиче ще има голямо бъдеще. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 Утре е премиерата по Планета. Лидия е страхотна наистина! Много зарибяваща песен, яко участие на Емануела. Ще има успех според мен парчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много е яка и зарибяваща. И двете мацки са много надеждни и обиграни за тепърва прохождащи таланти. Успех на парчето. Мачкат с коментари и лайкове! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не ме грабва нещо 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Припевът е много, ама много тъп, даже "Шампиона" на Анелия има по-смислен текст пред това. Днес и двете премиери са супер зле, двете момичета иначе са готини, имат харизма, но с такива бози няма да се получи. Особено след прекрасните дебюти. Емануела изобщо не коментирам как започна адски да писва от нея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 17ka гледания 17кс лайка За 2 часа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Сега оцених Джулия и бездарника от "София ден и нощ"...каква е тая бясна чалга, Десита не беше ли рапърка? Не, че не може да разнообразява, ама очаквах от нея конкуренция на Тита и Гери-Никол, не на Сашка Васева... Включването на Емануела е за 10 секунди колкото за гледания. Ако Лидия я беше изпяла по-добре - тя и гласа и е чалгарски, ама от Десита не го очаквах. Тая мазнотия я изтраех до край, но ще е за пръв и последен път. Таня Маринова пусна най-хубавата песен напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тук Десита звучи много по-добре от Лидия. Самата песен за нищо не става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 На мен Десита ми харесва повече и като визия, и като глас тук. Мяза на Беки Джи, а Лидия - на Таня Боева. Песента е долу-горе. Емануела - излишна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 6 часа , DarkChild каза: На мен Десита ми харесва повече и като визия, и като глас тук. Мяза на Беки Джи, а Лидия - на Таня Боева. Песента е долу-горе. Емануела - излишна. И аз заключих същите неща вчера. Десита се оказа много хубаво момиче, в първия клип какво чучело беше, сега не я познах. Таня Боева вече има две копия - Коя (мангалска версия) и Лидия (тийнверсия). Песента е ок, не че ще я слушам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Песента много ме зариби, макар и да не е нещо нечувано. Точно от нещо такова имат нужда, за да тръгнат по участия, а тепърва ще развиват потенциала си в други жанрове и по смислени проекти. Най накрая млади и свежи тийн сензации в попфолка, че ми писна от дъртите амортизирани коври. И красиви, и пеещи, и харизматични, и с артистично присъствие. Всичко си имат. Няма за какво да се хване човек. Истински наследнички на ДесиСлава и Преслава най накрая! Галин освен, че се доказа вече 6 години като топ име, се доказа и като топ продуцент. Пайнер ако искат да прогресират, бързо да сменят всички дърти в екипа си с млади хора със свежи идеи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.