Kriminal Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 14 часа , Kriminal каза: Клипа ми напомня на Теди Александрова - В сърцето. Колко платиха на Ганев за да подпише Десита като композитор вместо него? +песента ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много е зле песента. Лидия е красива, но в клипа са като малолетни и евтини курвЪлъци. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 " Боже мой" как може да правят такива песни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Не е моята песен, но и двете ги харесвам страшно много. Особено Деската. Още миналата година с излизането на "Тексас плейс" казах, че спасителния пояс за чалгата са Галин и компания. Виждайки успеха на "Няма да ми мине" и първоначалния интерес към "Боже мой", излиза, че съм бил прав. Ще мачкат! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Песен, направена от едни деца за други деца. Звучи супер наивно и елементарно. Иначе в Лидия има някакъв потенциал, но още й е рано сякаш. На Десита гласчето хич го няма. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много тъпа песен, то и видеото е поредното еднакво с още сто такива.. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Колкото и да не ме кефи, не мога да отрека факта, че днес я чух от 3 различни места, добре се развива тоя траш. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 'И по свирки не играйте .." Страшен хит нацелиха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много ме зарибява песента и се усещам, че постоянно си я пускам - най-вече и защото постоянно ми излиза отстрани, което е заради факта, че е в малък канал. Дали най-накрая няма да се усетят от Пайнер да направят отделни канали на изпълнителите си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oppaaa Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Става,става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много добро трио се е получило Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.