NICK. Публикувано на Май 14 Report Share Публикувано на Май 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Пффф. Успех на проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много як инструментал, страхотни цветове в клипа. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Приятна и рекласираща музика. Красив клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 За феновете й, които чакаха чалга песен, която да разбие всички, а получиха това... Инструментала наистина е готин, но песента не ми харесва. Клипа не е нищо особено, Андреа вече има такива. Но, нали е иноваторка, да не я съдим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Много приятна песен и видео Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Нали щеше да е поп фолк и да разбие, а тя пак с приспивна песничка... Зле е работата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Сигурно и тя не се познава като си гледа клиповете - обработката е на ниво! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тъжно е в какво се превърна, и след Пайнер можеше да прави попфолк хитове, ама тя все се мисли за голяма звезда защото двама чик*джии от Турция и Афганистан я коментират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тая не спря да се обработва,не разбира ли,че всички са в шок щом е видят на живо. Песента е шит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Хубава песен и клип, но пеенето й съсипва всичко. Ако ще прави английски песни, да са по-ударни и с ориенталски ритми. Това и без това се слуша в Европа в момента. Тя живее в 2010. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не става. Не мога да си обясня защо толкова години влага усилия и ресурси в тези чуждо езични парчета, които изобщо не й се получават. Имаше един момент в който с Кости бяха пуснали една-две песни, които бяха станали популярни в Европа (лично съм ги чувал), но това беше преди 7-8 години и от тогава всичко е греда и абсолютно излишно прахосничество. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 QuierO me tú ли пее тая? Кой й е дал текста базик??? 🤣🤣🤣 1 Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 На мен пък песента ми харесва. Но както винаги не прилича на себе си във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тая не спря да копае дъното и да се излага. Повърня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 По шестобалната и поставям оценка - среден 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.