dan!el Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 час, Born to Die каза: ... не съм бил толкова горд с нея от "Обичай ме"! Аз така не съм "рипийтвал" от "Не се променям" насам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Да гледат и да се учат комерс певачките как се правят мегахитове със смислени текстове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не мога да повярвам, че в поп-фолк музиката има проект, в пълния смисъл на тази дума. Всичко е измислено от-до, няма слаб момент, наистина. Емилия тази година надмина себе си и може би й е най-силната. За Денис мнението ми е едно и също от самото начало - роден да бъде звезда! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Значи тази Анастасия е скандално добра, мислех, че няма да има кой да сравня с Мариета, но се появи тази жена. Какви текстове, да даде малко пример на Петя Радева как се прави... Това за бащата и майката дето е във втория куплет е такава десятка, евала! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Това, което направиха Емилия и Денис за попфолка не може да се опише с думи. Наистина счупиха стереотипи, смачкаха рекорди, прегазиха конкуренцията като с танк. Всичко е уникално - песни, клипове, концепция. Заслужават си успеха. Това е пример за начина, по който трябва да се работи в чалгата. Подобно нещо не се е случвало от дуета на Криско и Слави, че и тогава не беше чак такъв фурор. Взривиха държавата, както никога никой не го беше правил. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Доста сме емоциоанални, не трябва да се прибързва, Слави и Криско беше нещо твърде неочаквано и въпреки тъпата песен, трудно ще има аналог скоро. Но да, това което прави Денис с четвъртата си песен и Емилия в 20-тата си година на сцена е наистина впечатляващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Браво! Скоро всички изпълнители ще започнат да пускат клипове сапунки 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Много, много добре! Браво и на двамата, идеята с двата клипа е страхотна и е реализирана по най-добрия възможен начин. Само хубави коментари прочетох за проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 часа , Stela каза: Отвяха ми главата с тази песен... Уникална е! Много, ама много по-добра е от "Акула". Клипа също много ми харесва. Денис Теофиков е новата голяма звезда на фолка, браво на това момче! Въздейства страшно много с този глас и начин на пеене. Всичко е без забележка. 😍 Подкрепям! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Част от текста е копиран от сръбската песен - "Сузе бисери" на Шемса: "Да су сузе бисери богатство бих имала" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Много яко вървят... Дано продължи така Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Очарован съм, Емилия е моята любимка след Камелия, но нейна песен не ме беше впечатлявала скоро, а тази ме хвана от първото слушане. Не мога да спра да я слушам всичко е 10ка! БРАВО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ще излъжа ако кажа, че я чух цялата, както и Акула повече от 1 път доброволно - всичко е а ла София ден и нощ, но още по-аматьорско, не знам защо хората като видят някакви диалози в клип и веднага почват да припадат и да слагат етикет "качество". Това е всичко друго, но не и качество. И двете песни са тотален шит 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Пошла чалга. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Силнооо - мисля че това точно описва цялостния проект от 2те песни и клиповете! Емилия тази година е конкурентно способна дори на Галена. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Първата е много по-силна. Не ми хареса тази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Страхотен проект. Емилия е най-добрата тази година! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ема и Денис вече имат 25к от две клипчета. 500к. за 19 часа. 😮 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Денис прави песента. Не се заблуждавайте, че някой се вълнува от Емилия. М/д е ужасна актриса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 10 минути, Vancho каза: Денис прави песента. Не се заблуждавайте, че някой се вълнува от Емилия. М/д е ужасна актриса. И все пак се опитва жената да внесе нещо ново в проектите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 “Акула” ми харесва много повече като песен, но и тази не е лоша. Емилия заслужава поне една година да е номер 1 по всички параграфи. След такова силно начало за нея тази година, ако се реши на концерт, според мен ще има доста интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Така не съм въртял чалга песен не знам от кога насам. Убиха просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 618k за 24ч Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 30 минути, Donatella каза: 618k за 24ч +60-70ка от други фен клипчета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 От много време не съм харесвал фолк песен, много силна. Хит-а на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.