Born to Die Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Това определено надмина всички очаквания, вече независимо от видеото и общия проект, се превръща в мегахит самата песен и много трудно ще бъде задмината от някой, гърми отвсякъде, по сторита е във всички социални мрежи, споделят я хора, дето изобщо не са фенове някакви. И с право, "Акула" също е страхотна, но "Тръгвай си" е от златния поп фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не мога да я спра. Стомаха ми се свива от кеф на токова много места. Това е супер голям позитив за поп-фолка! Да снимат 3та част и Ема да прави голям концерт за 20-годишнината на сцена. Ще напълни НДК без проблем. Да се възползва от момента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Харесвам и второто парче много. В първото има повече тяга, по-мазничко е. Второто е по-умерено и мелодично. Можеха само да поразвият тематиката по-дълбоко от това за колите, парите и т.н. Или поне с други изразни средства. Харесва ми иначе. Има добри кадри и заснемане. Харесвам много Емилия, обаче да избягва актьорството. Във втория клип е по-адекватно, ама в първия... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dimich83 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Песента е свежа и може да се превърне в хит за лятото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Най доброто за момента, готов хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 2-3 дни почти само нея слушам. Много силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 (редактирано) Тая па е толко задръстена. Цялата й работа е такава, погледнете само. Ама какво ми си зарецитирала ма, па вадите поршетата. Не карал бентли, карал порше. И ми цитират фрази от фейсбук, колко са скромни. Цялата песен е правена с цел да се изкарат и двамата нещо което не са - умни и по - културни от останалите. Редки плетки са, а и се опитват да се правят на по - талантливи отколкото са. До два месеца тая песен ще е в контейнера при цялата диария на въпросната, а след годината дори малкото няма да се сеща че е певец. Чета коментари да правила концерт - ма къв концерт бе, тя два хита няма за 20 години, концерт... тя 1 хит няма, не два... концерт може у тях. Редактирано Май 29 от Mara.Shulevna 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Не те знам коя си и защо си, но е хубаво мненията да са подплатени с факти, не с "бисери" ала няма пукнат хит, че за 20 години почти няма изпънител, който може да се похвали с такава дискография и мегахитове от всеки период на жанра. Справка, видеото в следващия линк. "Весело момиче" -> "Мъж да си" -> "Ще те накажем" -> "Лудост е" -> "Нежни устни" -> "Не виждам" -> "Мечтата ми вземи" -> "Легенда за любовта" -> "Безумна любов" -> "Няма да тъгувам" -> "Целувай ме" -> "За мен забрави" -> "Ела ме вземи" -> "Изгори ме с устни" -> "Когато всичко свърши" -> "Отново не дойде" -> "Ти си луд" -> "Дори и да боли" -> "Искаш ли" -> "По твоите следи" -> "Аларма" -> "Смелите си имат всичко" -> "Грешница" -> "Моята половина" -> "Ще чакам да ми звъннеш" --> "Кукла" -> "Ти си ми" -> "Кой ще му каже" -> "Да бях от гадните" -> "Ето ме" -> "Питбул" -> "Обичай ме" -> "Калифорния" -> "Как да изтрезнея" -> "По такива си падам" -> "Акула" -> "Тръгвай си" + народните "Стано, Стано" и "Нежна, бяла", без които сватба не минава. Добър съм и изброявам само тези, които в съответните години печелеха класации, награди, повечето са емблеми за целия жанр и се слушат и днес, като това са факти, а не лично мнение. Ако изброя и поне още толкова, които също са много известни като една "Изгубена любов", "Река на любовта", "Само с поглед", "Не се обръщай", "Ангел в нощта", "Самотна стая", "История", "Ти замина", "Сълза", "Ще рискувам", "Свързано е с теб", "Просто те убивам", "Не се променям" и т.н., малко по-голямо уважение към имената, които на 20-тата си година знаят какво правят и са се задържали в топа, защото се броят на пръстите на едната ми ръка вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 час , Born to Die каза: Не те знам коя си и защо си, но е хубаво мненията да са подплатени с факти, не с "бисери" ала няма пукнат хит, че за 20 години почти няма изпънител, който може да се похвали с такава дискография и мегахитове от всеки период на жанра. Справка, видеото в следващия линк. "Весело момиче" -> "Мъж да си" -> "Ще те накажем" -> "Лудост е" -> "Нежни устни" -> "Не виждам" -> "Мечтата ми вземи" -> "Легенда за любовта" -> "Безумна любов" -> "Няма да тъгувам" -> "Целувай ме" -> "За мен забрави" -> "Ела ме вземи" -> "Изгори ме с устни" -> "Когато всичко свърши" -> "Отново не дойде" -> "Ти си луд" -> "Дори и да боли" -> "Искаш ли" -> "По твоите следи" -> "Аларма" -> "Смелите си имат всичко" -> "Грешница" -> "Моята половина" -> "Ще чакам да ми звъннеш" --> "Кукла" -> "Ти си ми" -> "Кой ще му каже" -> "Да бях от гадните" -> "Ето ме" -> "Питбул" -> "Обичай ме" -> "Калифорния" -> "Как да изтрезнея" -> "По такива си падам" -> "Акула" -> "Тръгвай си" + народните "Стано, Стано" и "Нежна, бяла", без които сватба не минава. Добър съм и изброявам само тези, които в съответните години печелеха класации, награди, повечето са емблеми за целия жанр и се слушат и днес, като това са факти, а не лично мнение. Ако изброя и поне още толкова, които също са много известни като една "Изгубена любов", "Река на любовта", "Само с поглед", "Не се обръщай", "Ангел в нощта", "Самотна стая", "История", "Ти замина", "Сълза", "Ще рискувам", "Свързано е с теб", "Просто те убивам", "Не се променям" и т.н., малко по-голямо уважение към имената, които на 20-тата си година знаят какво правят и са се задържали в топа, защото се броят на пръстите на едната ми ръка вече. Няма нужда да се обясняваш на потребители, чиято цел е просто да трупат постове и да си чешат езиците без никакви факти. Емилия си е класика в жанра, има десетки хитове и стойностни песни. Аз лично я критикувам (както нея, така и всяка друга), когато се пуска прекалено по комерсиалната вълна, но в момента пусна (за мен) най-силните проекти, с ясно изградена концепция за 2019 и вдигна реномето на жанра, заедно с Теофиков разбира се. пс. А как съм се зарибил по "Втори дубъл" не е истина просто! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 (редактирано) преди 10 часа , Born to Die каза: Не те знам коя си и защо си, но е хубаво мненията да са подплатени с факти, не с "бисери" ала няма пукнат хит, че за 20 години почти няма изпънител, който може да се похвали с такава дискография и мегахитове от всеки период на жанра. Справка, видеото в следващия линк. "Весело момиче" -> "Мъж да си" -> "Ще те накажем" -> "Лудост е" -> "Нежни устни" -> "Не виждам" -> "Мечтата ми вземи" -> "Легенда за любовта" -> "Безумна любов" -> "Няма да тъгувам" -> "Целувай ме" -> "За мен забрави" -> "Ела ме вземи" -> "Изгори ме с устни" -> "Когато всичко свърши" -> "Отново не дойде" -> "Ти си луд" -> "Дори и да боли" -> "Искаш ли" -> "По твоите следи" -> "Аларма" -> "Смелите си имат всичко" -> "Грешница" -> "Моята половина" -> "Ще чакам да ми звъннеш" --> "Кукла" -> "Ти си ми" -> "Кой ще му каже" -> "Да бях от гадните" -> "Ето ме" -> "Питбул" -> "Обичай ме" -> "Калифорния" -> "Как да изтрезнея" -> "По такива си падам" -> "Акула" -> "Тръгвай си" + народните "Стано, Стано" и "Нежна, бяла", без които сватба не минава. Добър съм и изброявам само тези, които в съответните години печелеха класации, награди, повечето са емблеми за целия жанр и се слушат и днес, като това са факти, а не лично мнение. Ако изброя и поне още толкова, които също са много известни като една "Изгубена любов", "Река на любовта", "Само с поглед", "Не се обръщай", "Ангел в нощта", "Самотна стая", "История", "Ти замина", "Сълза", "Ще рискувам", "Свързано е с теб", "Просто те убивам", "Не се променям" и т.н., малко по-голямо уважение към имената, които на 20-тата си година знаят какво правят и са се задържали в топа, защото се броят на пръстите на едната ми ръка вече. Няма значение коя съм кака! Искаш факти, ми пусни си откриването й на концерта на Планета. Пусни си което й да е нейно изпълнение и виж, всяка нейна стара песен (аз не я знам, или съм я забравила), но то не съм само аз бе. Никой не ги знае. Сравни която и да е песен на Емилия с приеми които имат Ивана, Преслава, Галена, Емануела или Анелия. То е направо смешно бе кака. Тя няма пукнат хит. Иди на парти и виж колко пъти пускат Емилия бе. Тя е абсолютна нула, всичко което си изредил е минало и заминало. Никой не се сеща за тях. Тая песен е изтъркана и сезонна като всичките й досега. След година кака, дори аз и ти няма да се сещаме, че тая коза е имала такава песен бе. Редактирано Май 30 от Mara.Shulevna 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ясно, имаме си нова кралица на форума, редувате се крал, кралица... Пуснал съм си много концерти, спокойно, като някоя друга за 20 години има всички тези златни песни, да дойде и да ми се обади, ще я черпя... Иначе, за да е по темата, с Денис вече правят общи участия, бих искал да не пеят върху плейбека, а да е изцяло на живо, публиката изригва като ненормална, самата Емилия има не знам колко сторита, на които само благодари. Брутални хитове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.