Starboy Публикувано на Май 17 Report Share Публикувано на Май 17 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 "Ква си ти, кажи ми .. май, че мене имитираш" "Аз съм си шеф на себе си, ти от друг се контролираш" .. Това за Тита ли е? Иначе песента не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Това е българската версия на "Bodak Yellow", припева ме кефи горе долу, но не мисля, че ще е хит. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Смаза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Слабо! Следващата дано е по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Удари дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Копира Клеа. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 Зариби ме много, тва е най-добрата ѝ песен от "Напрао ги убивам" насам, с малко късмет ще стане хит, има движения на припева, скандални фрази... успех, Герчо! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Много силно и скандално. Този път 100 процента няма да флопне. Само дето я отписвахте някои. Гери Никол отново е новатор и очаквам копи пейст вълна да последва. Наистина звучи и изглежда на световно ниво. Браво на целия екип. Изяде конкуренцията. А кой е Г-н мюзик лейбъл? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не ми е кой знае какво...но става за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 По-добра е от предните две, но отново е слабо като за Гери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 31 минути, Slavi каза: Много силно и скандално. Този път 100 процента няма да флопне. Само дето я отписвахте някои. Гери Никол отново е новатор и очаквам копи пейст вълна да последва. Наистина звучи и изглежда на световно ниво. Браво на целия екип. Изяде конкуренцията. А кой е Г-н мюзик лейбъл? Кое точно ѝ е новаторското, 80% плагиатстването от Карди Би? Пълна мизерия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 час, rakim каза: Кое точно ѝ е новаторското, 80% плагиатстването от Карди Би? Пълна мизерия За България е новаторско и смело. То е ясно, че е концепция от нещо актуално в световен мащаб. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Музиката е страхотна, клипа също, но текста ми е тъп. Малко разваля нещата. "Устни" ми харесва повече, жалко, че не се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 За България не е новаторско, такива видеа са имали половината пайнерки. Зарибява повече от предните ѝ песни все пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 20 минути, Slavi каза: За България е новаторско и смело. То е ясно, че е концепция от нещо актуално в световен мащаб. Наистина е много смело от нейна страна, едно на ръка, че последните ѝ две песни не станаха големи хитове и можеше да заложи на нещо сигурно, но пак рискува и пусна песен, която не прилича на нито една от предните ѝ, ето това най-много уважавам в артистите! Адмирации за което. 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 30 минути, Starboy каза: Наистина е много смело от нейна страна, едно на ръка, че последните ѝ две песни не станаха големи хитове и можеше да заложи на нещо сигурно, но пак рискува и пусна песен, която не прилича на нито една от предните ѝ, ето това най-много уважавам в артистите! Адмирации за което. Не знам защо отнася толкова хейт под клипа. Толкова се е постарала. Няма подобно звучене в бг песен до сега. Текста е скандален. Търсена е линията на Шефката, защото това би те котирало по клубовете и кръчмите, но въпреки това, намирам проекта за много иновативен. Визиите са мега бруталните. Въпреки, че с предните 2 не постигна успеха, който с по предните си парчета, няма кой да я стигне Гери Никол. За БГ определено тя диктува тенденциите от женските рапЕрки. преди 46 минути, pacho каза: За България не е новаторско, такива видеа са имали половината пайнерки. Зарибява повече от предните ѝ песни все пак. Никоя чалгаджийка няма такова скандално маниенричене. Гера е много разчупена. Прави клипа идеален с присъствието си. Идеята тук е завършена, за разлика от подобните попфолк клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 1 час, Slavi каза: Не знам защо отнася толкова хейт под клипа. Толкова се е постарала. Няма подобно звучене в бг песен до сега. Текста е скандален. Търсена е линията на Шефката, защото това би те котирало по клубовете и кръчмите, но въпреки това, намирам проекта за много иновативен. Визиите са мега бруталните. Въпреки, че с предните 2 не постигна успеха, който с по предните си парчета, няма кой да я стигне Гери Никол. За БГ определено тя диктува тенденциите от женските рапЕрки. Никоя чалгаджийка няма такова скандално маниенричене. Гера е много разчупена. Прави клипа идеален с присъствието си. Идеята тук е завършена, за разлика от подобните попфолк клипове. Българите не са готови за нещо различно, харесват си кръчмарското и кавърите на Криско, които визира и Гери в песента. Такива интересни песни, различни в звучене, текст за огромна жалост не се оценяват. Последната такава песен, която беше напълно различна от всичко, беше "Луцифер и Буда", но пък тя стана хит, защото имаше огромен отзвук дори по националните телевизии. Гери наистина вкарва тенденциите и след нея се правят кавъри на песните ѝ, копира се визията ѝ и какво ли още не, нито една песен не и прилича на останалите. Другите изпълнители примерно след хит като "Напрао ги убивам" веднага биха направили копие, пример за това е "Антилопа" - "Фотошоп" и ще има още и още песни от този род.. но не и Гери, пуска си интересни неща и каквото и се пее на нея. Хората много злобеят специално за нея, защото е от богато семейство и те и финансират проектите, това си е чиста проба завист, вместо да оценяваме интересните и различни неща, ние пак плюем и завиждаме, че нямаме възможностите ѝ. И така автоматично се прехвърлят към "миличката" Тита, идваща от малък град, скромна, мила.. извървявала сама пътя си и т.н. и т.н., просто българия народ си обожава такива жертви и ги подкрепя. А такива с Лидерски характер като Гери гледат всячеки да потъпчат в земята, много жалко за което. 2 3 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Кое пък й е толкова различното на Гери-Никол? Емилия с "Ти си ми" още през 2012 направи подобен клип, а по пустините Преса и Галя си снимаха дуета през 2011. Нищо ново и невиждано. Сами казвате, че цялата песен е българска версия на "Bodak Yellow", което трябва да се има за "новаторско"? И двете с Тита се опитват да яхнат световната вълна и да се правят на Ники Минаж и Карди Б, нооо са доста далеч. Песента няма никакъв заряд, супер скучна и тъпа ми е. Попаджиите май за отрицателно време се изчерпаха, но да не бързаме да ги отписваме. Гери-Никол я харесвах, когато наистина правеше яки песни, които ми харесваха. Взе се за много голяма работа след "Напрао' ги убивам", затова в момента е на това дередже. Хората са казали - който лети високо, пада ниско. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Новаторска е разбира се, не е заложила на обичайния саунд, които има избухващ припев, примерно, а на нещо различно, интересно и не толкова бързо и лесно смилаемо. А това за страна като Бг е много смело решение, не може все да искаме еднакви песни по модела на най-големите хитове, айде да има разнообразие. Клиповете дето си посочил днес никой не ги помни, този е страхотен и много професионален, а държанието и пред камера дори не е нужно да се коментира. 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Тази е тръгнала стремглаво по нанадолнището. Дори итсдрото не можа да я изтрае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Трагична е, не можах да я изтърпя до края. Тая потъна по-бързо и от Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 6 часа , Starboy каза: Новаторска е разбира се, не е заложила на обичайния саунд, които има избухващ припев, примерно, а на нещо различно, интересно и не толкова бързо и лесно смилаемо. А това за страна като Бг е много смело решение, не може все да искаме еднакви песни по модела на най-големите хитове, айде да има разнообразие. Клиповете дето си посочил днес никой не ги помни, този е страхотен и много професионален, а държанието и пред камера дори не е нужно да се коментира. Че Гера кой ще я запомни, при положение, че с Тита са като клонинги и се опитват да изградят един и същи имидж? Живеем в глобален свят, на всеки му е ясно, че и двете не са себе си, затова и отнасят толкова хейт. Поредното Cardi B-wannabe, не знам какво толкова ви впечатлява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много е яка, но все пак се радвам, че няма гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.