johnny89 Публикувано на Август 27 Report Share Публикувано на Август 27 (редактирано) При колко поста може да се сменя ранкът /титлата/? рамирес каза: няма да ти пипам този път думата ще я оставя да я видят всички искам да поспорим малко Редактирано Август 27 от RamireS Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 200 поста трябват за смяна на ранг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Аз от както съм минала 50 си стоя на Ramaniacs Има разлика между Група и Ранг/Титла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Много моля, ама думата е РАНК. Произлиза от английското RANK... Като не разбирате недейте ми коригира мнението! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Много моля, ама думата е РАНК. Произлиза от английското RANK... Като не разбирате недейте ми коригира мнението! http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B3 пише се РАНГ, погледни тук :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Много моля, ама думата е РАНК. Произлиза от английското RANK... Като не разбирате недейте ми коригира мнението! абе ти сериозно ли ? Правописен речник -------------------------------------------------------------------------------- Резултат от проверка: Думата "ранг" е написана правилно. ето ти проверка на думата ранк за която твърдиш че е правилно написана Правописен речник -------------------------------------------------------------------------------- Резултат от проверка: Думата "ранк" НЕ Е написана правилно. ето ти и на ранкът Правописен речник -------------------------------------------------------------------------------- Резултат от проверка: Думата "ранкът" НЕ Е написана правилно. п.с. и ще ти кажа едно нещо след като съм минал след теб и съм ти поправил коментар или по скоро сгрешена дума значи съм го проверил ако не съм бил сигурен дали има грешка или не но това е очевадно сега искам да видя следващият ти коментар дали ще се извиниш за това че спориш когато не си прав Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
johnny89 Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Значи... и аз мислех, че е ранг, но... английското rank ме караше да мисля, че е с "к", защото това е чуждица...И да... извинявам се за грешката си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RamireS Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Значи... и аз мислех, че е ранг, но... английското rank ме караше да мисля, че е с "к", защото това е чуждица...И да... извинявам се за грешката си смятам темата за приключена ! :1000 (21): :1000 (30): важното е да има разбирателство Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари