DevilWish Публикувано на Май 23 Report Share Публикувано на Май 23 Музика: Крум Аранжимент: Мартин Биолчев Текст: Крум Режисьор: Радина Миленчева Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 На този дори дуетите с топ имена едва минават милион. Защо не се откаже вече. Просто не се получава. Чуди се с кой да си пробва късмета... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час, Slavi каза: На този дори дуетите с топ имена едва минават милион. Защо не се откаже вече. Просто не се получава. Чуди се с кой да си пробва късмета... Така е! Даже си помислих, че са направили нова версия на песента на Радо.... Биолчев е толкова добър композитор, а Крум на времето имаше по-хубави песни. След като напусна Ара и Пайнер вече започна да пуска по-скоро някакви песни колкото да има. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Крум ми е Галин. И двамата не стават за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 9 минути, DevilWish каза: Така е! Даже си помислих, че са направили нова версия на песента на Радо.... Биолчев е толкова добър композитор, а Крум на времето имаше по-хубави песни. След като напусна Ара и Пайнер вече започна да пуска по-скоро някакви песни колкото да има. Само Барабана му пожъна успех и то защото тогава Сузанита беше медиен хит. Иначе песните му с Анелия и с Емилия не са лоши, но няма шанс сам. Той не е име. То на големите имена им е трудно сами. Не си намери място цял живот. Първо от попа в чалгата. После от ара в пайнер, от пайнер в хит, от хит и той не знае вече къде. Досада 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Радо Шишарка е добър певец от едно време,но защо не се захване пак сам да си пише песните както едно време ами започна и той да чака на готово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Фики не го ли пя това преди няколко седмици? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.