Само_мене_нямаш Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Страхотна!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Версията на Лорена е къде къде.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 9 минути, xroflx9 каза: Версията на Лорена е къде къде.. На мен пък на Лорена не ми харесва... в припева почти нищо не и разбирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 На мен ми хареса видеото и как пее Емир. Талантлив е , страшно много! Браво за текста, за видеото, пасват си. Тази версия и на мен ми допадна малко повече, но не е мой тип песен и няма да я слушам сигурно повече от 2-3 пъти обаче може и да има някакви шансове за успех. Мисля, че ще се хареса! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Брутална! Май по-ми харесва и от сръбската версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Оригиналът е диамант, не може да бъде надминат, но и тази версия ми допада, страхотна е Бони, а и на български... Версията на Лорена също е брутална, изобщо тематиката и хубавата музика си кават думата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не ми харесва този превод. Губи се емоцията на песента, просто не звучи добре, трябваше или нов текст с друга тематика, или просто нова песен, тази така или иначе е хит в БГ, защо й правят кавър. Може би сърбинът иска да стане популярен у нас и да го викат на участия. Все пак е похвално, че и те пропяха на български. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не е сърбин, а босненец. Името му вижте само - мюсюлманско. Страшно сте невежи. За вас всички са сърби. Дори и македонците не можете да ги разпознаете. Иначе не ми харесва как пее. Мразя този "сръбски" кръчмарски маниер, а и акцентът му не е хубав. И дано да не го викат на участия тук. Сега като измират старите им изпълнители, не ни трябват нови. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Дреем ми какъв е. То и Мустафа Карадайъ е с мюсюлманско име, но е българин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Е, този Емир пък не е от Сърбия. Грешна ти е аналогията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 А коя беше сръбската песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 1 час, joni каза: А коя беше сръбската песен? Ципеле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Постарали са се за клипа. Супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Уникална песен ... Браво на Бони за това изпълнение ... но си заслужава да се чуе изпълнението и на Miki Grup Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.