DevilWish Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 музика: Phoebus текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров аранжимент: Калин Димитров режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 При Мария няма тая оная, съсипва оргинали до откат.... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Поредната окепазена от нея песен, не и ли писна.. Докато при "Да ме гали" поне имаше нещо готино, тук нещата са много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Това не ми харесва при Мария е, че като направи някакъв хит или успешна песен и си тръгва по тази линия, следва си я, а накрая вместо успех, на хората им писва и чак става банално и за мен, защото харесвам нещата които прави, но и тук тръгна с тази линия както на времето с Кости, сега пък видя, че с "Чувал ли си за такива" се получи нещо красиво, приятно и успешно, оцени се и дай да тъпчем на едно място. Отново песен - кавър по аранжимент на К. Димитров, но този път гръцки, приятно видео за лятото - красиви гледки и с това се изчерпваме..... За мен последното най-добро си остава "Не я познавам тая жена" и чак странно, че пак не е разнообразила с Кишев, там й се получи страхотно! Аз също харесвам "Да ме гали" и нещата потръгнаха с нея горе-долу, но тук вече останах повече от разочарован, не толкова от това, че песента е кавър, защото за мен няма проблем, стига да е хубава, но просто е прекалено еднакво, а този път и "изпълнението" на песента ми се струва по-лошо от всеки друг. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Крайно време е да се откаже или поне да си вземе почивка от 2-3 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Горката... ще мине милиона и след това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, meleto каза: Горката... ще мине милиона и след това? а дали ще мине милиона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Оригинал: Milica Pavlovic - Tako mi i treba Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 (редактирано) Очаквах нещо яко като Дай жега или да ме гали, а то тъпа балада. Как мразя балади, най - големите боклуци в музиката. Сравнете мудната тъпа балада с това: https://www.youtube.com/watch?v=qQAtLtz9g2Y Редактирано Май 27 от Mara.Shulevna 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Чест и прави, че пуска балада през лятото! Хубав текст и музика, но отново развалени от нейното изпълнение. Абсолютно безчувствено и еднакво, без значение дали пее бърза, умерена, бавна песен. Последната и балада, която ми хареса беше "Ако няма те". За какво ги харчи тези луди пари, след като всичко и заминава? Да беше снимала клипът в Созопол, Несебът, Шабла, толкова красоти си имаме и в България. Поне да беше някакъв невиждан клип, а и той клише. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Умряла песен за умряла "певица". Сигурно най-тъпата песен, писана от Фивос някога. Още малко и зърната ще си покаже тоя гном. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Пореден развален оригинал, а и "Да ме гали" не е никакъв хит, за да държи да прави сръбски кавъри. Поне текста този път е на ниво, Петя явно си е взела почивка. Надявам се и новата на Анелия да е от друга... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Е тоя провал се съсипа да разваля хубавата музика. Като нямаш гласа и ресурса за такава песен кво се буташ. Пълен нахал. Че и от текста са си чопнали идеи. Да не говорим видеото колко комплексарско и лишено от идея е. Ми вижте само оригинала, девойката с под 10 години стаж в музиката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Песента е много хубава, но Мара вече не звучи като през 2003 и не и достига, за да я изпее добре. Да беше я направила някоя друга. ФИВос е голям композитор. 30 години вече пише за най големите зверски хитове. Тул малко се е завърнал към старото си звучене. За мен Мара няма лоша песен от Чувал ли си закива. Всичко ми харесва и се отличава от стила, който правят топ имената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 13 часа , pacho каза: Е тоя провал се съсипа да разваля хубавата музика. Като нямаш гласа и ресурса за такава песен кво се буташ. Пълен нахал. Че и от текста са си чопнали идеи. Да не говорим видеото колко комплексарско и лишено от идея е. Ми вижте само оригинала, девойката с под 10 години стаж в музиката. Кака същата е! Същото шептене, същото мрънкане. Просто тва не е песен, а некъв бълвоч. На Мария й ходи тип Да ме гали, дай жега, страхотна е там. За кво пее нещо, което не само е неслушаемо, ми и не е некво яко поначало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пълна дрисня, като 90% от творчеството на тая пача. Да прави само кючеци. Последната й сносна песен беше Мръсно говори с Фики, май. Самата песен е монотонна, не бих си пуснал и оригинала. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.