Fast Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 След 1 година пауза пуска това? "Тя е топ" ми е любима и до днес, но това не става, не се спряха всички да правят дуети с Тони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Кралицата на попфолка отново избухна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много готино видео и песента ми харесва, но до там! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не става, боклук е бе. Дори най - големия Тони Стораро не може да направи песента слушаема. Тая руса крава не може да пее ама грам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 14 минути, Mara.Shulevna каза: Не става, боклук е бе. Дори най - големия Тони Стораро не може да направи песента слушаема. Тая руса крава не може да пее ама грам. Кво му е голямото на тоя по-точно? Всичко му е кавър до кавър, а тоя глас е като куршум за ушите, смърди на долна кръчма и певеца в нея, който се мъчи да докара Василис Карас, ама отива към някой турски естрададжия. Песента все едно е от турски сериал. Соня се излага, какви песни имаше едно време... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 5 минути, pacho каза: Кво му е голямото на тоя по-точно? Всичко му е кавър до кавър, а тоя глас е като куршум за ушите, смърди на долна кръчма и певеца в нея, който се мъчи да докара Василис Карас, ама отива към някой турски естрададжия. Песента все едно е от турски сериал. Соня се излага, какви песни имаше едно време... Ама моля те, това че е кавър нещо не значи, че е лошо бе. Напротив, важното е да е хит до хит бе, при него всичко е. Кой е по - голям от него в нашата музика ? Няма, нито един няма толкова хитове. А относно песента, Тони се излага, че прави песни с неизвестници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Mara.Shulevna каза: Ама моля те, това че е кавър нещо не значи, че е лошо бе. Напротив, важното е да е хит до хит бе, при него всичко е. Кой е по - голям от него в нашата музика ? Няма, нито един няма толкова хитове. А относно песента, Тони се излага, че прави песни с неизвестници. Правилно,Тони Стораро си е певец,за какво му трябваше да се занимава да пее с разни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Соня Немска е неспасяем случай. Тук нито Стораро, нито дори Азис биха могли да помогнат. Положението е плачевно. Туй Соня как цвили не е истина. Оцко со боксува на едно и също място от няколко години... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не... Знам, че се старае да се получи нещо и понякога, рядко, все пак успява. Само че с това няма да се случи, Стораро и той бълва, навсякъде е и толкова ми е писнало да го слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 ... реже като стъкло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Защо още се опитва да прави "музика" тази жена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това наистина е неслушаемо. Жалко за Соня, която ми е симпатична, но това не бих си го пуснал втори път. Нито песента ми хареса, нито можах да понеса това "амаааан, лелелеееей"... Между другото някои знае ли в чия къща са снимани кадрите със Стораро? На места се виждат 4 награди от "Планета", от "The one" и още някакви. Съмнявам се Соня да има цели 4, а пък той изобщо някакви... На заем ли са взели от някой или са снимали в дома на някоя колежка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 12 минути, dan!el каза: Това наистина е неслушаемо. Жалко за Соня, която ми е симпатична, но това не бих си го пуснал втори път. Нито песента ми хареса, нито можах да понеса това "амаааан, лелелеееей"... Между другото някои знае ли в чия къща са снимани кадрите със Стораро? На места се виждат 4 награди от "Планета", от "The one" и още някакви. Съмнявам се Соня да има цели 4, а пък той изобщо някакви... На заем ли са взели от някой или са снимали в дома на някоя колежка? Сигурно са на Фики наградите - Дебют, 2хПевец и дует за Кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 🤮🤮 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Песента има нещо много симпатично, но не мога изобщо да я доближа до "Онези думи" и "Аз съм жената", които са много добри. Клипът е много цветен и носи добро настроение. А Соня Немска сякаш не остарява - почти не е мръднала откак се е появила, да не кажа дори, че и по-хубава става. Но този Стораро е просто неслушаем. Не мога да търпя подобно пеене, ужасно е. И дори да има нотка симпатичност в песента, заради него няма да я слушам. Супер дразнещо е и обработването на гласовете им, с което Стораровото виене става още по-отвратително. И между другото, Соня Немска колкото и нехитови песни да пуска, голяма част от тях лично на мен ми харесват по един или друг начин. И за повечето може и да запада все повече, но от мен има уважението, че до момента не е прекалявала с нищо с цел да е по-нагоре и дори най-тъпата ѝ песен погледната чисто като стойност, е в пъти пó над доста от големите хитове, които са супер вулгарни и безсмислени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Най-гадните проекти на Оцко са с Тони Стораро. Просто гласа му не е за такъв тип музика и аранжименти. Красива Соня Немска, нелепо поведение пред камера и от двамата (не очаквах дует и клип от двамата най-нелепи в жанра за снимане на клипове да се съберат). "Тя е топ" е класи над тази песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.