Fast Публикувано на Май 30 Report Share Публикувано на Май 30 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Красива музика, но вие отново, това не е пеене, толкова провлачено, няма проблем да е балада, няма проблем да имитира гърци или турци, но ако се харесва и тук, а то не е така, този стил по никакъв начин не върви тук. Иска се градация, иска се кулминация, това и с най-красивия текст да е, пак ще ме дразни. И с това бълване... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Много красива музика и смислен текст, но изпълнението и на мен не ми хареса! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Браво на Тони Стораро хубава песен и текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Песента е хубава, но това пеене в стил ходжа не ми харесва изобщо и Тони взе да прекалява с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.