Mr. Greshen Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Много свежест и зарибявка има в песента!Нещо различно и в същото време напомнящо на старите песни на Алисия!Определено ще е голям ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Интересни звученеи клип, но отнякъде песента ми е много позната. Припевът изобщо не ме изненада, но ме изкефи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 18 часа , .close to me. каза: Много свежест и зарибявка има в песента!Нещо различно и в същото време напомнящо на старите песни на Алисия!Определено ще е голям ХИТ! Определено е така! Единствено този травестит Лорена разваля песента с отвратния си глас. Жалко, че не е песен само на Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 18 часа , .close to me. каза: Много свежест и зарибявка има в песента!Нещо различно и в същото време напомнящо на старите песни на Алисия!Определено ще е голям ХИТ! Да така е определено ми напомня на старите песни на Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Браво! При Алисия няма слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Много силна песен, според мен ще е голям хит. Жалко за гледанията, в 100 канала е качена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Това щеше да е хубава песен, ако не беше такава какафония. Нещо му куца мастеринга от край време на тоя човек...ебахти преебания потенциал. Не, че заради имената няма да е хит по дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Не уцелиха .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 преди 8 часа , Paradise. каза: Не уцелиха .. Поне експериментираха. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не зная защо, но мен този дует не ме грабва.нещо не си пасват двете. Алисия и Емануела по върви.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.