djmuri Публикувано на Юни 1 Report Share Публикувано на Юни 1 Ето и превода на тази песен: Короната и пръстена От битка се връщам, към нова съм тръгнал, ослепителен до небесата, вериги от гибел дамгосан възсядам, ще се видим след като умра. Извисени и могъщи, единствени сме ние крале, обуздали вихрушките огнени, провидението дари ни с короната и пръстена, покрити със гордост и кръв. Герои, очаквайте ме, враговете мои яздят бързо, знаейки, че им е за последно. Оседлайте коня ми, докато пия последната си глътка, мечът и лъкът ще надделеят. Извисени и могъщи, единствени сме ние крале, обуздали вихрушките огнени, провидението дари ни с короната и пръстена, покрити със гордост и кръв. Один, очаквам те, като достоен твой син, приветствам те на прага на моята смърт. Обещавам ти меча си и пред никого не коленича - наше е кралството, калено със стомана. Извисени и могъщи, единствени сме ние крале, обуздали вихрушките огнени, провидението дари ни с короната и пръстена, покрити със гордост и кръв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари