Kriminal Публикувано на Юни 1 Report Share Публикувано на Юни 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 На снимката е все едно Луна на Задруговизия 😂 Иначе песента е като пълнеж от албум на Цеца, сигурно я е отказала и е стигнала до Сашка. Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 1 година мрънках за нова песен и ето я. 😂За съжаление обаче не получих това, което очаквах. Песента е хубава, харесва ми, но нещо и липсва. "Totalna anestezija" също не ми се стори яка като я чух за пръв път, но след това ми стана любима. Дано и с тази стане така. Иначе честит канал на Саши, честито завръщане и по-силни песни занапред! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 На мен ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Gori Balkan! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Страхотна песен, и страхотен клип. Браво на Aleksandra Prijovic Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mishella Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 От 2.06.2019 г. от 16:09, mrezata каза: Страхотна песен, и страхотен клип. Браво на Aleksandra Prijovic Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Очаквах повече, но иначе е приятна песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.