Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Фаворитите за Сърбия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 От 4.02.2020 г. от 5:12, xroflx9 каза: Отново изпращаме възможно най-безличния ни участник. Да не говорим,че е и някакво копие на Били Айлиш. Разбира се. А кой е по-личен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 52 минути, DarkChild каза: Разбира се. А кой е по-личен? Дори една Гери Никол би свършила по-хубава работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 15 минути, xroflx9 каза: Дори една Гери Никол би свършила по-хубава работа. На Рени еклера щерката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 час, Willy каза: Много харно парче. А за Виктория - на който не му харесва избора, да си беше спонсорирал любимката с необходимия минумум 1 милион евро, за да участва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Дочух че до финалното избиране стигнали две песни. Едната била бърза и модерна а втората емоционална балада. Вики била за втората и по сета за клипа си личи че са избрали нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 21 часа , Willy каза: Дочух че до финалното избиране стигнали две песни. Едната била бърза и модерна а втората емоционална балада. Вики била за втората и по сета за клипа си личи че са избрали нея. Подозирам, че е повече и пасва от нещо бързо и модерно, но с балада като цяло я виждам в някоя долна част на класирането Тая година като гледам досега баладите с лопата да ги ринеш за пореден път. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Добър вечер, отбивам се само да кажа че Roxen от Румъния просто разби! Дано съседите се спрат на това парче 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Току що, Wild_Style каза: Добър вечер, отбивам се само да кажа че Roxen от Румъния просто разби! Дано съседите се спрат на това парче И на мен това парче ми е любимо! Beautifull disaster и Alcohol you също са доста добри. Обаче изпяването ми пречи в всички песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Дами и господа имаме masterpiece за Украйна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Песента на Великобритания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 2 минути, cool_boy_ каза: Песента на Великобритания Ужасна, ама очаквано. Германия смаза! Музика: Борислав Миланов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Romania has chosen: „Alcohol You” is the song to be performed by Roxen on the ESC2020 stage in Rotterdam Sunday night, the public and the Jury agreed on the winner: „Alcohol You” won on both votes 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Гърция и Румъния са топа засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Това състезание не ме интересува ама тая година Сърбия топа сори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Освен Литва, нищо друго не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Кога ще чуем нашата песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Исландия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 7 часа , Vancho каза: Кога ще чуем нашата песен? Песента ще я пуснат, заедно с видеото, на 7-ми март. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Azerbaijan ще мачка! https://wetransfer.com/downloads/371c6896a5d175034eb5ea991fb76f4c20200301194615/9009c3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 От 1.03.2020 г. от 16:26, Willy каза: Ужасна, ама очаквано. Германия смаза! Музика: Борислав Миланов Клипът е изцяло български. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 19 часа , Kriminal каза: Това състезание не ме интересува ама тая година Сърбия топа сори Студио версията е яка, на второ място ми е засега, но все пак ми се искаше Димитров да пипне revamp-a. На живо обаче е тотален кич с визиите, слабите вокали и копирани движения от Елени. Надявам се че ще работят силно до май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари