Willy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Vs топ 10 на целият eurovision community Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 16 часа , Donatella каза: Повече от 7 милиона за по-малко от 24 часа. Определено предизвиква интерес. На мен не знам дали ми харесва, но има нещо запомнящо се. Ще изпъкне на фона на толкова бавни песни, а пък е и Русия. Очаквам квалификация за финал и поне топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Затова пък мурзилките не спират да хейтят нашата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Русия с близо 9 милиона за денонощие и вече е над 13 милиона. Предимно руснаци, но това няма значение. И други големи групи и изпълнители са представяли страните си на Евровизия и не са печелили. В случая, залагам че ще спечелят телевота, но при журитата няма да са така напред. Исландия според мен ще флопне. И така в Топ 4 на бетърите са моите любими песни - БГ, Литва, Русия и Швейцария. Само тези песни ме грабнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 POWER! 🔥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Очакваме да я отменят. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Гръцката и арменската песен за тазгодишния конкурс за сега ме радват най много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Песента на Армения за мен е на последните две места, заедно с тази на Австралия. Ужасно противна певица, голяма лицемерка и злобна кучка. Няма да ме изненада ако тази евтиния остане в полуфиналът! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 часа , retr0 каза: Очакваме да я отменят. ❤️ Като чета какъв е евентуалния План Б, определено би било по-добрия вариант да няма конкурс тази година. https://wiwibloggs.com/2020/03/14/slovenia-rtvslo-director-claims-ebu-has-plan-b-for-eurovision-2020/251918/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 27 минути, Lelqtian каза: Като чета какъв е евентуалния План Б, определено би било по-добрия вариант да няма конкурс тази година. https://wiwibloggs.com/2020/03/14/slovenia-rtvslo-director-claims-ebu-has-plan-b-for-eurovision-2020/251918/ ДА, това е ужасно. Ако ще трябва да правят стейджинг в дадена страна. Освен ако не върнат част от парите на държавите като такса за участие, за да си реализират сцената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не пречи да се излъчи на закрити врати без публика 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 5 часа , Willy каза: Песента на Армения за мен е на последните две места, заедно с тази на Австралия. Ужасно противна певица, голяма лицемерка и злобна кучка. Няма да ме изненада ако тази евтиния остане в полуфиналът! Не знаех, че Преслава ще представя Армения на конкурса 😳 А иначе защо да е такава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 24 минути, Brian каза: Не пречи да се излъчи на закрити врати без публика Как да не пречи. Делегации от над 40 страни - това е струпване на много народ, а и не се знае какво ще е положението тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Аз съм за Азербайджан, супер са. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ех... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Отлага се за догодина в Ротердам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тъпня. И кво 65 години конкурс и накрая се отлага и се пропуска година. Да бяха направили просто тв шоу. Егати тъпото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 И ся кво догодина пак ли ше са същите песни? Не ме ше сме живи да видим, но държа да знам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 1 минута, retr0 каза: И ся кво догодина пак ли ше са същите песни? Не ме ше сме живи да видим, но държа да знам Не, но са поканили същите участници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 This is current list of confirmed,in talks and non representing own country in Eurovison 2021 CONFIRMED: ------ Spain:Blas Canto Netherlands:Jeangu Macrooy Latvia:Samanta Tina Croatia: [Damir Kedžo](https://en.wikipedia.org/wiki/Damir_Ked%C5%BEo) Malta:Destiny In Talks: ---- Norway:Ulrike Not Representing: -------- Estonia:Uku Suviste Sweden:The Mamas Poland:Alicja Bulgaria:Vicotria (Likely won't) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 22 минути, Willy каза: This is current list of confirmed,in talks and non representing own country in Eurovison 2021 CONFIRMED: ------ Spain:Blas Canto Netherlands:Jeangu Macrooy Latvia:Samanta Tina Croatia: [Damir Kedžo](https://en.wikipedia.org/wiki/Damir_Ked%C5%BEo) Malta:Destiny In Talks: ---- Norway:Ulrike Not Representing: -------- Estonia:Uku Suviste Sweden:The Mamas Poland:Alicja Bulgaria:Vicotria (Likely won't) Източник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 3 минути, meleto каза: Източник? Групата за Евровизия, извори от twitter профилите, фб итн... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Излишно беше да се отменя целия конкурс и да прахосат труда на изпълнителите. Могат да го направят изцяло на живо или да е без публика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари