Kriminal Публикувано на Юни 6 Report Share Публикувано на Юни 6 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Музиката: Напий се, звънни ми 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Изглежда безупречно, адски красива и много класа. Песента е добра, точно за лятото - свежо и готино. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Супер яка!Според мен ще е голям хит.Галена да види приятелките си какви резачки пускат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Музиката: Напий се, звънни ми и Изтрезняваш ли и Въртележката и Няма как и кой знае коя още... ама яка е, точно за лятото, в главата ми вече се върти "пак ела пак ела пак елаа" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, Kriminal каза: и Изтрезняваш ли и Въртележката и Няма как и кой знае коя още... ама яка е, точно за лятото, в главата ми вече се върти "пак ела пак ела пак елаа" Мда припева е як, а музиката е ясно защо е така, всичките певици-певци да ти се редят ан опашка за песни постоянно и най-големия кумир в музиката ще се изчерпа .... Като захапе едната и всички след нея докато не изцедат и последната капка талант на композитора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Чух припева и си викам "о не, не си заслужаваше чакането" и я оставих да звучи, но не ѝ обръщах внимание. Две минути по-късно припевът ми се наби в главата. И клипът е хубав, неангажиращ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Страхотна Цура!Отново не разочарова и пусна перфектен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Значи почва супер яко, после почва да си личи типичното звучене на Ганев.. но все пак се усеща нещо различно и мистично, много ме кефи, супер е Цуци! Дано стане голям хит. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Само тоя мангалски вокал защо го набутаха??? Видеото е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Добър клип, сносна песен, но ми трябваха 30 секунди да разпозная от кой е писана, и не говоря само за музиката - съответно познах без да гледам инфото. 🙄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Може ли клиповете ти да са на световно ниво, а песента да е поредното клише? Прилича на 10 други, как не направиха нещо по различно, а като овце пускат претоплени манджи? Затова Емилия и Теофиков ще мачкат. Аман от компромисни песни. Ганев да се пенсионира веднага. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Брутализъм! Янева ги уби! Определено уцели мега хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Този черния разваля целия клип. Не можа ли да снима нормален мъж? 4 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Нищо впечатляващо този път. Песента е слушана многократно вече. Текста смятам, че дори на места не е напаснат както трябва към музиката или поне тя го е изпяла гадно. Видеото пък, макар и крадено, е леко скучновато. П.С. И въпреки всичко това, проекта е по-добър от едно 80% от предложеното тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Цветелина е такава класа, толкова е красива всеки път, прекрасен проект, не знам къде е снимала, но има скандално добри кадри. В началото като започна си казах, ей това е, даже и Галя не може да я бутне по клипове. Песента също е перфектна, напомня ми на "За контакти", много ме кефи текста, всичко, много се надвам да стане голям хит. Няма слабо при тази жена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 13 минути, Cally-Pressyfan' каза: Този черния разваля целия клип. Не можа ли да снима нормален мъж? Шегуваш се нали? Именно той прави клипа. Уникален е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Хитруша! Изчака всички да си пуснат песните и тогава я пусна и тя.. Трендинга ѝ е в кърпа вързан. Иначе типичната Ганева песен... Видеото е много добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 6 Author Report Share Публикувано Юни 6 Все позитивни коментари а 0 реакции на темата. Айде дайте малко лоф на Цура💞 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Майко,каква красавицаааа 😍😍😍😍 Песента е много яка,видео на световно ниво! БРУТАЛНО КРАСИВА БАРБИИИИ!!! 🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 4 минути, PHILIPP PLEIN каза: Майко,каква красавицаааа 😍😍😍😍 Песента е много яка,видео на световно ниво! БРУТАЛНО КРАСИВА БАРБИИИИ!!! 🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍 Наистина, ей така седя и я гледам, супер красивата, женствена, различна и най-вече тази класа, не знам от къде я вади, но на всяка снимка, видео... Това или си го носиш, или не. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 час, MrKidGSA каза: Може ли клиповете ти да са на световно ниво, а песента да е поредното клише? Прилича на 10 други, как не направиха нещо по различно, а като овце пускат претоплени манджи? Затова Емилия и Теофиков ще мачкат. Аман от компромисни песни. Ганев да се пенсионира веднага. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Клипа и музиката са добре, но текста е трагедия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
niksyn4o Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Тооооооп Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 час , Born to Die каза: не знам къде е снимала, но има скандално добри кадри. Жилищния комплекс Muralla Roja в Калп до Аликанте 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.