DevilWish Публикувано на Юни 7 Report Share Публикувано на Юни 7 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 Сигурно ще бъде хит песента, но на мен не ми допадат такъв тип песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Смятам, че и тук няма да му се получи. Вече съвсем залитна към циганската вълна и в стремежа си да се хареса на мангалите по целия свят ще изгуби масата българи, които го харесваха. Почти се е слял вече с Роксана, Силвър, Аднан и разни такива, които ги слушат само малцинството. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Не ми харесва, едва ли много ще се открият в този текст... Освен това тези комплекси ме дразнят, много говори по темата последните години и вече всичко си каза. Предната песен беше много красива, не стана хит, тази изобщо пък не я виждам, а и не става 5 години в един стил. Кючек / кръчмарска балада редува, а се надявах да направи пак нещо различно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Щом дори Азис започна да боксува на едно място,положението в чалгата е плачевно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Циганска версия на “Няма такава жена” на 100 Кила хъ хъ.. Бива я, но предпочитам Цвети Янева. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Не е мой тип песента. В текста едва ли много хора ще намерят себе си, като музика не е нито за дискотека, нито да си я слушаш в къщи. Според мен не му се получи този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Все едно слушам китка на Наско Ментата....Изложи се Васко, дано поне с Галинчо му се получи дуета! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Не ми харесва. Стана банално вече - първо бяха правата на различните, сега циганите. И общо взето - едно и също. Достатъчно беше, че изпя тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Азис отдавна си изпя песента, с тези "песньовки" нищо не може да постигне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 На мен пък ми харесва. Като гледам и на хората под клипа също. Много е смислена и хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Най - пренебрегвания и най - осъждания просто. Педераст, циганин, самотна майка и същевременно самочувствието до небесата. Е, писва. Не му отива да го играе на такъв. А, всички знаем, че не му и пука. Пари от това няма да изкара, на какво се надява? Избухна с едно "Хабиби" и това си беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Не ме кефи, но ще стане голям хит. За 18 часа над 30ка лайка и 520ка гледания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Какви са тези хвалби в коментарите под клипа, Азис пусна поредната негова песен за циганье, с текст и аранжимент от Хабиби. До болка познат проект, но понеже е Азис и гласът му е харесван от милиони, ще стане хит. Плюс е, че има подкрепа от ромското население. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 преди 18 часа , zai4eto82 каза: На мен пък ми харесва. Като гледам и на хората под клипа също. Много е смислена и хубава. 700к за 24 ч. супер е песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Ох, малко в повечко ми идва вече тая фалшива съпричастност, която демонстрира Азис към различните и дискриминираните. Аз съм ок с това да се правят песни с послание, да се засягат социални теми, да се защитават каузи и нечии права, но когато това е искрено и от душа. При Азис лъха на фалш и ПР. Пак да си излъскаме имиджа ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 По-скоро пропагандира циганията. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 670k 35k like 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Уникално изпълнение ... Азис си е Азис .... хит след хит и това си е 😉 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 На мен ми е смешно и забавно, докато гледах, слушах. В стремежа си да обхваща и показва социални теми от ежедневието, започва да става банален. Циганска му работа. Въпреки идеята му да изглежда, че прави нещо много сериозно, изглежда смехотворно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.