Willy Публикувано на Юни 11 Report Share Публикувано на Юни 11 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Евааааааааааааа! ❤️ Много ме радва още от "Господари на ефира". Клипчето е готино, песента все едно е поп-фолк, ама толкова е яка, че..... няма как да не бъде хит просто! Криско отново пуска яко парче, даже сигурно ще ми бъде една от любимите негови песни. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Яка е! И да му е честито, очакват дете с Цвети:) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много ми харесва песента. А видеото е супер симпатично. Хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Уникална! Мегахит! Много по-добра от другата,която излезе днес. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DjBS Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 По-добра е от предната, ама пак нещо не ме надъхва достатъчно 😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Яка е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много ме кефи! 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 В сравнение с предишните му летни хитове е слаба. Като цяло смятам, че Криско не е това, което беше. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Не мога да повярвам, но ми харесва песен на Криско. И много обичам да виждам видеа направени ефектно с малко пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Топаааа! От коя песен на Силвър е семпъла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 това нещо ще гърми навсякъде 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 колко направи за 24ч? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 22 минути, Donatella каза: колко направи за 24ч? Около 600к. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 преди 51 минути, Donatella каза: колко направи за 24ч? 604к май. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OSIRIS Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Един и същ бийт не знам за кой ли път. Глупав текст! Евтина продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 11 часа , Donatella каза: колко направи за 24ч? https://popnable.com/bulgaria/charts/top-100-songs/2019-06-13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Maimoudaki Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 От 11.06.2019 г. от 21:45, чушка. каза: В сравнение с предишните му летни хитове е слаба. Като цяло смятам, че Криско не е това, което беше. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Учудвам се, че генерира интерес. А какви песни правеше.... Лятото гърмеше навсякъде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 "Кажи ми да, да или не"................ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Мегахит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 часа , Jouey каза: "Кажи ми да, да или не"................ Това беше и другото парче с което свързах песента на Криско хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Един от най-големите хитове на Криско 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Страшна е !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.