asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 36 минути, Амброжка. каза: Сега се присетих за моята любимка Мая Баклавата.След тоталните хитове, които направи с льольото Магапаса до 2002-ра година и самостоятелната ѝ “Тази нощ” от есента на 2003-та, се усети немалък спад при нея, до момента, в който избухна в дует с онова грозно джудже Живко Микс, а именно “Party time”.Помня, че беше черешката на тортата в дискотеката, която посещавах и много се поръчваше.По “Планета” също се скъсваха да я ротират, нещо като Мария към днешна дата.В наши дни незнам дали се помни, ама е приятна, танцвална песньовка. Та милейди Делчева повторно беше понабрала инерция и последваха още приятни песни, ама в един момент сметна, че България и е тясна и реши да става маман в САЩ.Там поне и провървя и колкото и да ми липсва на поп-фолк сцената смятам, че даде максимума от себе си и остави немалка следа в жанра. Да, да, да! Никой не очакваше тотален хит от нея! И вторият им дует се радваше на успех, но първата я скъсваха от въртене, чак ми беше опротивяла. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 14 часа , asylum каза: Да, да, да! Никой не очакваше тотален хит от нея! И вторият им дует се радваше на успех, но първата я скъсваха от въртене, чак ми беше опротивяла. За какъв спад говорите при Мая? Доколкото разбирам визирате периода от есента на 2003 до пролетта на 2005 (между "Тази нощ" и дуета с Живко Микс), но според мен си беше добре тогава. Например тази прекрасна песен е от есента на 2004 и беше хит. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, Cally-Pressyfan' каза: За какъв спад говорите при Мая? Доколкото разбирам визирате периода от есента на 2003 до пролетта на 2005 (между "Тази нощ" и дуета с Живко Микс), но според мен си беше добре тогава. Например тази прекрасна песен е от есента на 2004 и беше хит. Всичките й песни бяха хубави, но Парти тайм беше бум. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Току що, asylum каза: Всичките й песни бяха хубави, но Парти тайм беше бум. Да, но чак спад не мисля че е имала. Аз пък повече си спомням истерията по "Точка на кипене" следващото лято, отвсякъде звучеше. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Да, но чак спад не мисля че е имала. Аз пък повече си спомням истерията по "Точка на кипене" следващото лято, отвсякъде звучеше. Имаше си спад, основно откъм работа. Двата дуета доста я вдигнаха. А и конкуренцията тогава беше много по-силна, почти всяка набарваше хит. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Спада на Делчева беше доста сериозен, при наличието на кавърите, които “Пайнер” уреждаше на оная продажница Ивана,изгряващата Гергана и току-що наложилата се Анелия, които имаха стабилния гръб на Токича и които буквално помитаха всичко живо с мегахитовете си в онзи период, та така Мая и повечето от старата генерация останаха на заден план.”Парти тайм” я върна отново в играта, но за кратко. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 (редактирано) Какво липсва на Преслава - нов нос.. Опа, тя си го напраила.. пфф, значи нищо не липсва на позалязлата Преслава Редактирано Юни 18 от momo Освен талант :D 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Вероника ако направи нова песен ще ми бъде интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 Андреа я харесвах до периода и в Пайнер - клипове на високо ниво, новаторски (без значение дали са взаимствани от западните - те всички от там взаимстват, все пак меката на шоубизнеса е точно САЩ), убийствена визия (не охранен хипопотам), продуктивността и и различните песни, които правеше - има много готини експерименти с Costi като "В мен" например. Липсва и адекватна преценка за реалността - това на снимки и жената на живо са две различни жени, липсва и хъса за работа, но пък може и финансова да е причината - да си вземеш всичките песни от Пайнер надали е било безплатно...има някаква логика. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 На Деса й липсва усета и хъса за работа (което може би до една степен е оправдано, заради личния живот). Де да имаше усета за песни ала Цеци Янева. Представям си я с проекти стил "Честито", "Болка моя" и т.н. Много биха й прилягали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 преди 17 минути, Forbidden каза: На Деса й липсва усета и хъса за работа (което може би до една степен е оправдано, заради личния живот). Де да имаше усета за песни ала Цеци Янева. Представям си я с проекти стил "Честито", "Болка моя" и т.н. Много биха й прилягали. Естествено, че биха й прилягали. Цвета е по нейната линия, само дето е поне 10 пъти по малко талантлива. Другото което е, че не й липсва усет, а 250 кила свиня дето да обере най добрите от жанра и да ги накара да работят за жена му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Forbidden Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Естествено, че биха й прилягали. Цвета е по нейната линия, само дето е поне 10 пъти по малко талантлива. Другото което е, че не й липсва усет, а 250 кила свиня дето да обере най добрите от жанра и да ги накара да работят за жена му. Абе не е точно така. И Мария беше със 300 килограмова свиня, но песните й бяха супер тъпи, за клипове и реализация да не говорим. Иначе съм съгласен, Деса е много по-талантлива и харизматична от Цура. Но не мога да си кривя душата, че Цура си изпипва много нещата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 9 Author Report Share Публикувано Юли 9 Току що, Forbidden каза: Абе не е точно така. И Мария беше със 300 килограмова свиня, но песните й бяха супер тъпи, за клипове и реализация да не говорим. Иначе съм съгласен, Деса е много по-талантлива и харизматична от Цура. Но не мога да си кривя душата, че Цура си изпипва много нещата. Различно е, при Мара беше домашен шопар, при Цуца е див водач глиган. Мара работи с различни екипи. Цуца има ексклузивно хора за нея. Те менажират всичките к проекти. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.