ANGEL Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Наистина им е кома песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Къщата на Коцето стана много известна вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Току що, zai4eto82 каза: Къщата на Коцето стана много известна вече. Запазваме този момент, когато твоят крак стъпи вътре - тогава ще е най-известната къща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 минута, pacho каза: Запазваме този момент, когато твоят крак стъпи вътре - тогава ще е най-известната къща. Едва ли ще стъпя аз там. Другия месец ще съм за 1 ден в София с моя Ники, ама едва ли ще стигна до къщата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 И колите си снимал, и двора си, и гаража си. Наизуст я знам тази къща вече. Не мога да я объркам, че е неговата. Не е бил планиран дуета на Коцето. Тони написал музиката на песента и я подготвял за самостоятелен сингъл, но се засекли с Коцето в студиото, той я харесал много и така се осъществила отколешната им закана да се съберат за общ проект, който кръстили „Кома https://signal.bg/след-20-годишно-приятелство-наборите-то/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Уникална песен, браво на Коцето и Тони Стораро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Доста гнусно като текст и пошло като видео. Не ги е срам... Що за хора биха слушали подобно нещо.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.