Willy Публикувано на Юни 13 Report Share Публикувано на Юни 13 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Копие на Кали - "Пауза".... Боби Павлов?! Никакъв текст и копирана песен, направо 1:1. За съжаление отново удря на камък с това. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Тая и Шефката да беше изпяла, пак щеше да е с провал. Капка харизма няма. За 15 години мъки има 1 вял хит, който малцина помнят. А тръгнаха заедно с Емануела навремето... Сега едната на върха, а другата все още се мъчи да я забележат😁 Време е да се раздели с детската си мечта да бъде певица и да пробва като маникюристка. Парите от подобни проекти, колкото и да са евтини, биха били далеч по полезни за каквато и да е благотвориъелност. Дори да се раздадат за клошари и пияници биха били по полезно усвоени. А така са пари на вятъра. А как ми липсва само стария нос. Беше като ГМО капия/чушка😝 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Участва Лазар от София- Ден и Нощ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Откъде намират пари за такива проекти? Не вярвам да има никакви участия. И с какъв мозък изобщо записват такива песни? От луната си личи, че нищо няма да излезе от нещо такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 3 часа , DarkChild каза: Откъде намират пари за такива проекти? Не вярвам да има никакви участия. И с какъв мозък изобщо записват такива песни? От луната си личи, че нищо няма да излезе от нещо такова. Нали мъжът й и семейството му въртяха курви. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Обикновена песничка. Свежа и лятна. Не е лоша. Но винаги съм се чудила дали Румина има един фен??!!??? През годините така и не успя да се наложи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 53 минути, i810 каза: Обикновена песничка. Свежа и лятна. Не е лоша. Но винаги съм се чудила дали Румина има един фен??!!??? През годините така и не успя да се наложи. Засичал съм истерични нейни фенове из фейсбук и форума на Сигнал. 2-3, една македонка със сигурност имаше Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час, asylum каза: Засичал съм истерични нейни фенове из фейсбук и форума на Сигнал. 2-3, една македонка със сигурност имаше Ха-ха... Не може да бъде. Сигурно им обръща внимание и те се радват. Друга причина не виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 43 минути, i810 каза: Ха-ха... Не може да бъде. Сигурно им обръща внимание и те се радват. Друга причина не виждам. Може би са й верни от времето на Жестоко. Реално Румина често прави дори готини парчета, но е много заспала и не им вдъхва нужния живот. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Егати защо я нахейтихте така Румина? Песничката е много свежарска и клипа е приятен. Румина е винаги няква лъчезарна и миличка не знам защо така я грабнахте. Последните й песни, с изключениее на "Мноо яко" са си доста приятни. Тази песен примерно, ако Емануела я беше изпяла, щеше да има успеха на "Почти перфектен" приперно, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 На мен ми е симпатична Рума, даже имам любими нейни песни, но е винаги еднаква и с това според мен също очаква. Визията задължително трябва да променя чат-пат, но вероятно и поведението трябва да развива. Не знам дали има участия изобщо. Но опитите й да се завърне, за съжаление, са доста безплодни. Предната й песен ставаше като музика, но пък на гласа й хич не ходят кючеци. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ужас... ма мен тази песен, не ми харесва... Гласа и ми прилича като на Алисия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ще си остане със “Жестоко”, “Късно се сети”, “Пий една студена вода” и “Ало вижте”.Всико друго на боклука.Да се отказва, напълно безплодни усилия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 От 14.06.2019 г. от 6:02, asylum каза: Нали мъжът й и семейството му въртяха курви. Не знам кой е мъжът й или че дори имала такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 От 16.06.2019 г. от 16:52, DarkChild каза: Не знам кой е мъжът й или че дори имала такъв. Не само той, и тя И фолк певица в „Бандата на Универсалните" https://www.bulnews.bg/article/99651 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Отвратително. Кой би предположил, че зад това симпатично-тъпо излъчване се крие закоравяла престъпница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.