Kriminal Публикувано на Юни 14 Report Share Публикувано на Юни 14 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Оригинал: Мина Костич и Джей - Нема даље По ми харесва българската, часття на Яница е брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Мен ме кефи, Валя не е мръднала, а Яница пръска както винаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ехе.. над 1000 лайка и почти 10К гледания за половин час.. Валя кога е виждала такива цифри. Яница си е име! И в коментарите най-харесваните са за Яница... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Валя изглежда страхотно, браво на нея.Песента ми харесва, добро включване на Яница.Откъм клипа можеше малко повече да се постарае, ама явно не и се занимава.Успех на проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Развали хубавата сръбска песен. Толкова чакане за нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Хитачка! Малко на Ла Маями бие, ама то от автора на музиката сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ааааай, отдавна не се е случвало при Валя!!! Толкова хитово, толкова ме изкефи, че няма накъде.... най-готината песен от този месец е тази! Страшна е и частта на Яница и гласът на Валя, толкова е приятен и аз от "Нейните неща" нямам толкова нейна песен която да слушам, но тази просто пръска! Дано се получи хит, че просто е брутална, а този път не го очаквах след последните 1-2 песни. Видеото си е стандартното, но тя изглежда по-добре от година на година. Много е яка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 За мен песента е ХИТ! Валя е страхотна певица, но не очаквах толкова яка песен да пусне, честно си казвам! Валя този път кърти с мега добра песен. Кефи ме много. Тя изглежда като на 25 години, какво прави тази Валя не зная. С ръка на сърцето си казвам, че тази песен е най-яката, от последните песни на колегите които пуснаха! Евала на Валя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ааа мн яка, клипа ми е много смешен 🤣😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Яко текста не беше толкова "малоумен", има много други обстоятелства, заради които би се завъртяла тази песен. В този случай - едва ли... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Оригинала е къде, къде. Валя развали песента: https://www.youtube.com/watch?v=BLnsHwK0qug Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Да, звучи хитово. Текстът не е моят, но за целавата група < 20 мисля, че става. Много се надявам да стане хит, защото Валя е можеща певица и заслужава! И все пак "Все си ти" си остава най-доброто, което е пускала в последните години! Облече не само, че не е мръднала, но става все по-хубава тази жена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Валя е добра певица от старата школа. С времето се покри и все по-рядко пуска нови песни. Това и играе лоша шега. Новото от нея не е лошо. Жалко, че е кавър. Залага на лесното. Иначе изглежда страхотно във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 След вашите хвалби, очаквах нещо уау, а то е тотал щета. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Текстът е много тъп. МЕлодията не е лоша. Сигурно ще стигне 500к. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Mи тъпа е, повечето не й се разбира. Единствено Яница ми харесва. На сръбите песента е по - хубава за съжаление. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mrezata Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Уникално тъпа песен ... на Мина и Джеи е много по добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Много яка! Макар че е почти 1:1 с La Miami/Да ме гали, направо можеш да си запееш другия текст върху мелодията. За лириката също можеха да се постараят малко повече, вместо абсолютно всяка строфа да се повтаря по 2 пъти. Попрекалили са с обработката на Яница. Все пак парчето радва много, успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Песента е супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 6 часа , Gerganafen каза: Много яка! Макар че е почти 1:1 с La Miami/Да ме гали, направо можеш да си запееш другия текст върху мелодията. За лириката също можеха да се постараят малко повече, вместо абсолютно всяка строфа да се повтаря по 2 пъти. Попрекалили са с обработката на Яница. Все пак парчето радва много, успех! Текстът е писан от Валя. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много яка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Включването на Яница е яко... И до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.