Jump to content

Ексклузивно: част от новата автобиография на Глория

Препоръчани коментари

Глория

Ден 1

Изпратих молба до Азис да ми сътрудничи по организацията на благотворителен концерт под наслов „Правете любов, а не война”. Отказа ми. Бил зает с подготовката по собственото си парти, на което, забележете ! аз не съм поканена. Било само за истински мъже. Подозирам, че още се цупи, задето си тръгнах от денсинг старс без да му оставя нито една от роклите си.

Мръсен педал.

Ден 2

Изпратих молба и до Митко Димитров. Отказа ми, след като поясних, че на концерта възнамерявам да пея, а не да правя стриптийз и че това е работа на Камелия.

Мръсен непедал.

Ден 4

Агитацията за набиране членове на новосформираната от мен организация „Музика за ценители” е сериозно възпрепятствана. Защо ми трябваше да налагам глоба за пеене на песни от Кости и Оцко?

Ден 6

Гърция. Златни палми, пеещи вълнички, влюбени птички и стичаща се отвсякъде… полова ДИСКРИМИНАЦИЯ!!! Писна ми все да ме бутат да вървя първа по стълбите. Та аз дори не нося къси поли! Добре, де, тая новата малко прозира… ама малко! Гррр… МЪЖЕ!! Ще замина на Запад.

Ден 9

Пиша писмо до Симона:

„Скъпа дъще,

Официално те каня да придружиш моя милост в пътуването ми на Запад, и, да оглавиш отдел „Пухкавелки” във вече проспериращата ми организация „Музика за ценители”, която, смея да твърдя, там ще намери още по-богата почва за развитие.

От моя гледна точка не си заслужава да оставаш тук и да посветиш живота си на пеене по кабаретата и пиано баровете за жълти стотинки. Мисля, че е крайно време да се опълчим срещу това чалгарско общество ! И можем да го направим с общи усилия.

Мила, естествено, оценявам колко феминистко е да се противопоставиш на общоприетите норми, казвайки НЕ на здравословното хранене, и може би самата аз бих го направила, ако не трябваше да поддържам имиджа си на най-красивата прима на поп -фолка, но това не променя горното. Дори Андреа след Денсинг Старс се присъедини със стотина кила отгоре.  Дори и ако пуфтиш постоянно от яденето на люта сланина.

Знам, че те плаши и мнението на Евгени, но за него съм предвидила почетно членство в нашето движение, носещо по една рокля бонус всеки месец и  младо мъжле (сред феновете ми бол). Няма как да ни откаже.

Искрено надяваща се на положителен отговор и на рецептата за шкембе чорбата, дето ни сготви миналото лято:

Мама

Ден 16

Общ концерт в УК. Фенове. Мръсни, гадни, надути, перверзни! Поне половината ме съблякоха с поглед, въпреки че ги гледах възможно най-злобно.

Другата половина съблякоха Галин.

Добре де, 2/3 съблякоха Галин

Самият Галин е дълбоко покрусен от новината за раздялата му със димитровградския дъртак. Чакаше номера отзад от 2 години.

Ден 27

Коко Динев ми показа няколко дебелашки номера — „Скрий шлема” и „Дълбаене в мината”. Чудя се какво ли точно е довело до разрива в отношенията между него и Емилия? … Тъпа кранта...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...